|
|
|
Nokia 6151 Nokia 6151 z Play 2 Years, 7 Months ago
|
|
|
Witam !!! Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było.
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access. |
|
|
|
|
|
|
Witam !!! Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było. Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu. Czytam to i NIE WIERZĘ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu. Czytam to i NIE WIERZĘ !!! Ja tez sie zdziwilem, dzwonie do playgermanos i dopytuje o sluchawki w tym modelu i..... dodajemy tylko pamiec zewnetrzna :/ Sluchawki kupilem za 8zl na allegro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było. Nie bylo tez pelnej instrukcji i pudelko bylo mniejsze. W Plusie byly obydwie wersje przez jakis czas (moze nadal sa w jakichs promocjach) i roznica byla okolo 30 PLN (6151 i 6151 Standrd) . Pozdrawiam, Marcin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie bylo tez pelnej instrukcji i pudelko bylo mniejsze. W Plusie byly obydwie wersje przez jakis czas (moze nadal sa w jakichs promocjach) i roznica byla okolo 30 PLN (6151 i 6151 Standrd) . Pozdrawiam, Marcin W ogóle instrukcja jest super nazwana: coś w stylu ( nie mam jej teraz przy sobie ) - rozszerzona wersja skróconej instrukcji... Coś na kształt mam fotkę 10-megapixelową zmniejszam ją do 1-megapixela, a następnie interpoluję do 15 mega
|
|
|
|
|
|
|
|