Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Nokia 6151 Nokia 6151 z Play (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Nokia 6151 Nokia 6151 z Play
Karol MARCHEWKA (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
Nokia 6151 Nokia 6151 z Play 2 Years, 7 Months ago  
Witam !!! Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było.

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Witam !!! Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było. Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu.

Birthdate:
Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu. Czytam to i NIE WIERZĘ !!!

Nie ma sluchawek. Do tego modelu play nie doklada sluchawek. Wiem glupie!!! ale tez tak mialem 1.5 miesiace temu. Czytam to i NIE WIERZĘ !!! Ja tez sie zdziwilem, dzwonie do playgermanos i dopytuje o sluchawki w tym modelu i..... dodajemy tylko pamiec zewnetrzna :/ Sluchawki kupilem za 8zl na allegro

Marcin (Visitor)
Birthdate:
Proszę o info czy do telefonu Nokia 6151 ( ma wbudowane radio ) dokładane są słuchawki do odsłuchiwania tego radia - istnienie ich w wyposażeniu jest dla mnie logicznym następstwem wbudowanej w telefon funkcji, natomiast ja zakupiłem telefon pochodzący z Play na Allegro i nie wiem czy sprzedawca zapomniał je włożyć do pudełka czy ich po prostu nie było. Nie bylo tez pelnej instrukcji i pudelko bylo mniejsze. W Plusie byly obydwie wersje przez jakis czas (moze nadal sa w jakichs promocjach) i roznica byla okolo 30 PLN (6151 i 6151 Standrd) . Pozdrawiam, Marcin

Birthdate:
Nie bylo tez pelnej instrukcji i pudelko bylo mniejsze. W Plusie byly obydwie wersje przez jakis czas (moze nadal sa w jakichs promocjach) i roznica byla okolo 30 PLN (6151 i 6151 Standrd) . Pozdrawiam, Marcin W ogóle instrukcja jest super nazwana: coś w stylu ( nie mam jej teraz przy sobie ) - rozszerzona wersja skróconej instrukcji... Coś na kształt mam fotkę 10-megapixelową zmniejszam ją do 1-megapixela, a następnie interpoluję do 15 mega

Go to top Post Reply