Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
dzwonki na nokie dzwonki na nokie w formacie 1rstwap? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: dzwonki na nokie dzwonki na nokie w formacie 1rstwap?
O:dzwonki na nokie dzwonki na nokie w formacie 1rstwap?  
: mimo to jesli juz zaczynamy watek warto byloby zostawic slad w archiwum dla : potomnych z pelnym rozwiazaniem probemu wiec prosze falco, nie zartuj sobie : z nieudolnosci ludzkich, No przeciez mowi ze SLAD juz byl... kilka razy podawalem _link_a do strony z dzwonkami wlasnie chodzi o mobileringtonez.com (podawalem to nawet z _link_iem do 1rstwap.com)!!!! Wiec slad juz jest tylko trzeba go znalezc!!! www.google.pl przychodzi z pomoca! : Ty tez kiedys zaczynales, tez sie uczyles od : innych, i cale zycie bedziesz, mozemy podyskutowac a inne tematy, w ktorych : nasza wiedza jest odwrotnie proporcjonalna od gsm i co wtedy...? : tez Ci napisze English joke... Tak zaczynalem, uczylem sie, ucze, ale po raz kolejny powtarzam ze jak mam jakis techniczny problem czy cos podobnego to najpierw google.pl i zazwyczaj znajduje rozwiazanie poniewaz, ktos kiedys mial TAKI sam problem i ja znalazlem tego posta (dobre zapytania w google) no i mam pelne rozwiazanie!. Nie ma sensu dyskutowac na tematy, w ktorych nie mam, nie masz nic do powiedzenia.To jest grupa sms i tutaj sie dyskutuje o gsm. powtarzam tutaj sie DYSKUTUJE a nie wysyla PROBLEMY(w zasadzie POSTY), ktore byly walkowane 100RAZY. Pzdr.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
: heh dobre juz wiem czemu tak duzo odsylaczy jest)) : Nie znasz odpowiedzi odsylaj LOL Nie w tym rzecz... jest problem, sprawdz czy jest na google

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
A ja korzystajac z okazji informuje ze najnowsza wersja (beta12) programu eSkiMoS R2 umozliwia wysylanie dzwonkow przez bramke 1rstwap.. Przy redagowaniu nowego smsa podajemy: zamiast prefiksu kraju - 0 lub 1 (loop wylaczony lub wlaczony) zamiast numeru telefonu odbiorcy - tempo (np. 180) w polu nadawcy - tytul dzwonka tresc - nutki, np: 4c1, 4d1, 4e1, 8c1, 8c2 oprocz tego kilka innych zmian: - sprawdzanie ilosci wyslanych smsow na 1rstwap i mp - poprawione wysylanie przez bramke ery - itp. itd. Milego wysylania Pozdrawiam, Marcin Zawiejski http://fg.risp.pl/?id=gip&p=eskimosr2 - eSkiMoS R2 - darmowy program do wysylania SMSow

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team