Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
dzwonki na nokie 1600 Wybór telefonu ze względu na głośność dzwonka (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: dzwonki na nokie 1600 Wybór telefonu ze względu na głośność dzwonka
dzwonki na nokie 1600 Wybór telefonu ze względu na głośność dzwonka 2 Years, 6 Months ago  
Witam Tak się składa, że po godzinach pracy byłoby dobrze widziane przez mojego pracodawcę odbieranie telefonów od klientów. Nie chcę jednak podawać swojego numeru telefonu i postanowiłem kupić jakiś aparat z numerem. W ofercie TakTakFon znalazłem takie tańsze modele: - Sony Ericsson J210i - LG 2050 - Sony Ericsson J220i - Nokia 1600 - Nokia 2310 Który z nich ma najgłośniejsze dzwonki lub najmocniejszą wibrację? Telefon ma służyć głównie do rozmów głosowych. Z góry za pomoc dziękuję. Pozdrawiam - Krzysztof Wostal.

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Marx (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
O:dzwonki na nokie 1600 Wybór telefonu ze względu na głośność dzwonka 2 Years, 6 Months ago  

- Nokia 2310
ten oraz 2610 ma blad w sofcie i dzwonek jest tylko narastajacy, wiec raczej odpada inna sprawa to oplacalnosc kupowania telefonu na karte i wiazania sie cyrografem, ale skoro tak wolisz...

Sager (Visitor)
Birthdate:
O:dzwonki na nokie 1600 Wybór telefonu ze względu na głośność dzwonka 2 Years, 6 Months ago  
technicznie to nokie mają głośniejsze głośniczki natomiast SE potrafią wydawać wyższe dźwięki, z kwestią głośności to żaden dzwonek standardowy nie powinien Cię zadowolić, można programowo stworzyć dźwięki 20% mocniejsze niż w standardzie, wiecej się nie opłaca bo telefon wychodzi poza spektrum i traci głębie dźwięku co skutkuje ściszaniem realnego głosu w raz w technicznym podgłaśnianiem.

inna sprawa to oplacalnosc kupowania telefonu na karte i wiazania sie cyrografem Nie chcę cyrografu, ale muszę. Chyba, że w TT wyrobił bym się do 200 PLN. Ale ich strona jest tragiczna dla programów czytających ekran, z których korzystam jako niewidomy, i nic tam nie mogę znaleźć. Zależy mi na dobrej wibracji i głośnym dzwonku, bo w sumie to dodatkowo korzystam z aparatów słuchowych - jestem głuchoniewidomy. Pzdr - KW

z kwestią głośności to żaden dzwonek standardowy nie powinien Cię zadowolić NO fakt. Jest ciężko, ale moja Motorola V300 mnie zadawala. Tylko, że za nową bym musiał dać jakieś 400 PLN. Pzdr - KW

darnok (Visitor)
Birthdate:
Nie chcę cyrografu, ale muszę. Chyba, że w TT wyrobił bym się do 200 PLN. Ale ich strona jest tragiczna dla programów czytających ekran, z których korzystam jako niewidomy, i nic tam nie mogę znaleźć. Zależy mi na dobrej wibracji i głośnym dzwonku, bo w sumie to dodatkowo korzystam z aparatów słuchowych - jestem głuchoniewidomy. Pzdr - KW Jak pdfa mozesz przeczytac to ponizej _link_: http://www.gsmonline.pl/download/files/zestawy_tak_tak_01_06_2007.pdf z akutalna oferta - powinna byc czytelna dla programow czytajacych tekst, bo czysty tekst i tabelka.

Go to top Post Reply