Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Nokia 6680 Nokia 6680 czy E50? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Nokia 6680 Nokia 6680 czy E50?
Nokia 6680 Nokia 6680 czy E50?  
Witam! Stoję przed wyborem nowego telefonu. Eliminację przeszły tylko 2 - obie Nokie - 6680 oraz E50. W sumie telefony są bardzo podobne, jedyne różnice nad którymi się zastanawiam to takie, że 6680 ma mało używane karty DV RS-MMC, a E50 microSD (co z przejściówką na SD mógłbym używać także w cyfrówce) oraz rozdzielczość ekranu (przy tej samej przekątnej). Niby to 2 plusy na korzyść E50, ale znów ona jest nieco droższa... Czy są osoby które miały do czynienia z obiema Nokiami? A nawet jeśli nie, to który polecilibyście na nabliższe 2-4 lata? Pozdrawiam, Mirek

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Stoję przed wyborem nowego telefonu. Eliminację przeszły tylko 2 - obie Nokie - 6680 oraz E50. W sumie telefony są bardzo podobne, jedyne różnice nad którymi się zastanawiam to takie, że 6680 ma mało używane karty DV RS-MMC, a E50 microSD (co z przejściówką na SD mógłbym używać także w cyfrówce) oraz rozdzielczość ekranu (przy tej samej przekątnej). Niby to 2 plusy na korzyść E50, ale znów ona jest nieco droższa... Czy są osoby które miały do czynienia z obiema Nokiami? A nawet jeśli nie, to który polecilibyście na nabliższe 2-4 lata? Pozdrawiam, Mirek Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.

Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.

6680 może i stary, ale przynajmniej nie resetuje mi się przy odbieraniu i nawiązywaniu połączeń - w E50 mam zainstalowany program do nagrywania połączeń i czasem tak robi. Ale nie jest to wina programu, gdyż przy używaniu wbudowanej aplikacji - dyktafonu, też czasem się tak dzieje. Mam 6630 i 6680 i obie bardzo dobrze się spisują. E50 też jest fajna, Orange menu nie przeszkadza, po prostu się je wyłącza w ustawieniach, wtedy bateria trochę dłużej działa, jeśli dodatkowo jako tapeta jest prosty obrazek to jeszcze lepiej dla baterii. Pozdrawiam Piotr

Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca. 6680 może i stary, ale przynajmniej nie resetuje mi się przy odbieraniu i nawiązywaniu połączeń - w E50 mam zainstalowany program do nagrywania połączeń i czasem tak robi. Ale nie jest to wina programu, gdyż przy używaniu wbudowanej aplikacji - dyktafonu, też czasem się tak dzieje. Mam 6630 i 6680 i obie bardzo dobrze się spisują. E50 też jest fajna, Orange menu nie przeszkadza, po prostu się je wyłącza w ustawieniach, wtedy bateria trochę dłużej działa, jeśli dodatkowo jako tapeta jest prosty obrazek to jeszcze lepiej dla baterii. Pozdrawiam Piotr A prócz zawieszania przy nagrywaniu rozmowy to E50 jest OK w stosunku do 6680? Mnie akurat nagrywanie połączenie nie jest mi akurat potrzebne Mirek

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team