|
|
|
Nokia 6680 Nokia 6680 czy E50?
|
|
|
Witam! Stoję przed wyborem nowego telefonu. Eliminację przeszły tylko 2 - obie Nokie - 6680 oraz E50. W sumie telefony są bardzo podobne, jedyne różnice nad którymi się zastanawiam to takie, że 6680 ma mało używane karty DV RS-MMC, a E50 microSD (co z przejściówką na SD mógłbym używać także w cyfrówce) oraz rozdzielczość ekranu (przy tej samej przekątnej). Niby to 2 plusy na korzyść E50, ale znów ona jest nieco droższa... Czy są osoby które miały do czynienia z obiema Nokiami? A nawet jeśli nie, to który polecilibyście na nabliższe 2-4 lata? Pozdrawiam, Mirek
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Stoję przed wyborem nowego telefonu. Eliminację przeszły tylko 2 - obie Nokie - 6680 oraz E50. W sumie telefony są bardzo podobne, jedyne różnice nad którymi się zastanawiam to takie, że 6680 ma mało używane karty DV RS-MMC, a E50 microSD (co z przejściówką na SD mógłbym używać także w cyfrówce) oraz rozdzielczość ekranu (przy tej samej przekątnej). Niby to 2 plusy na korzyść E50, ale znów ona jest nieco droższa... Czy są osoby które miały do czynienia z obiema Nokiami? A nawet jeśli nie, to który polecilibyście na nabliższe 2-4 lata? Pozdrawiam, Mirek Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca. 6680 może i stary, ale przynajmniej nie resetuje mi się przy odbieraniu i nawiązywaniu połączeń - w E50 mam zainstalowany program do nagrywania połączeń i czasem tak robi. Ale nie jest to wina programu, gdyż przy używaniu wbudowanej aplikacji - dyktafonu, też czasem się tak dzieje. Mam 6630 i 6680 i obie bardzo dobrze się spisują. E50 też jest fajna, Orange menu nie przeszkadza, po prostu się je wyłącza w ustawieniach, wtedy bateria trochę dłużej działa, jeśli dodatkowo jako tapeta jest prosty obrazek to jeszcze lepiej dla baterii. Pozdrawiam Piotr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam E50. Dobry telefon, lecz trzeba przyzwyczaić się do wolnego symabiana. Myślę, że nie ma sensu brać 6680, bo to stary już model symbianowca. 6680 może i stary, ale przynajmniej nie resetuje mi się przy odbieraniu i nawiązywaniu połączeń - w E50 mam zainstalowany program do nagrywania połączeń i czasem tak robi. Ale nie jest to wina programu, gdyż przy używaniu wbudowanej aplikacji - dyktafonu, też czasem się tak dzieje. Mam 6630 i 6680 i obie bardzo dobrze się spisują. E50 też jest fajna, Orange menu nie przeszkadza, po prostu się je wyłącza w ustawieniach, wtedy bateria trochę dłużej działa, jeśli dodatkowo jako tapeta jest prosty obrazek to jeszcze lepiej dla baterii. Pozdrawiam Piotr A prócz zawieszania przy nagrywaniu rozmowy to E50 jest OK w stosunku do 6680? Mnie akurat nagrywanie połączenie nie jest mi akurat potrzebne  Mirek
|
|
|
|
|
|
|
|