|
|
|
gps do nokii Jaki GPS pod Blue tooth do Nokia?
|
|
|
Dla szanownych grupowiczów mam pytanie jak w temacie. Jaki GPS pod Blue tooth do Nokia? Mam telefon Nokia N73. Na Allegro znalazłem GPS Holux GPSlim 236, Nokia LD-3W, Navibe GB732 SiRF Star III, Keono Nemerix, BlueNEXT. Jeśli ktoś się zna na tego typu sprzęcie lub ma porównanie pracy tych odbiorników, to proszę o radę. Kłaniam sie nisko!
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:gps do nokii Jaki GPS pod Blue tooth do Nokia?
|
|
|
Jaki GPS pod Blue tooth do Nokia? Mam telefon Nokia N73. Na Allegro znalazłem GPS Holux GPSlim 236, Nokia LD-3W, Navibe GB732 SiRF Star III, Keono Nemerix, BlueNEXT. Jeśli ktoś się zna na tego typu sprzęcie lub ma porównanie pracy tych odbiorników, to proszę o radę. Kłaniam sie nisko!
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Hej. Ja używam nokia ld3w. Jestem bardzo zadowolony. Odbiornik, płaski, niewielkie rozmiary, dobrze trzyma sygnał. Po prostu, nie mam nic do zarzucenia. Pzdr Paweł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli temat jeszcze aktualny to ja używam z powodzeniem navibe. Dobrze trzyma sygnał a pozatym bateria taka sama jak w nokii więc można ją ładować tą samą ładowarką. Nie znam pozostałych odbiorników. Jakiego programu używasz do nawigacji? Nie używam jeszcze żadnego. Myślę o Navi Ekspert. olecasz coś konkretnego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie używam jeszcze żadnego. Myślę o Navi Ekspert. olecasz coś konkretnego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja używam tomtoma. Bardzo przyjemny i czytelny. Byłoby naprawdę ok gdyby nie małe pokrycie terenu Polski. Mnie przydałoby się jakiś program w teren bardziej dokłądny żeby była opcja śledzenia trasy Mam Nokie N73. Proszę mi powiedzieć czy zestaw taki z gps nadaje się do samochodu jako nawigacja satelitarna? Czy w ogóle to ma sens?
|
|
|
|
|
|
|
|