Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
klub nokii Klub Nokii - co daje czlonkostwo? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: klub nokii Klub Nokii - co daje czlonkostwo?
klub nokii Klub Nokii - co daje czlonkostwo?  
Kupiłem Nokie ok. 2 m-ce wstecz. Proba rejestracji elektronicznej kilkakrotnie spelzla na niczym- wiec wyslalem im karte zgloszeniowa. Po 30-40(?) dniach przyszedl SMS Witamy w Klubie Nokii, za jakis czas sie odezwiemy albo jakos tak podobnie. Pytanie moje: Czy ktos z grupowiczow jest zadowolony z przynaleznosci do Klubu?, Co ona daje przecietnemu uzytkownikowi Nokii?, No i...czy  jeszcze kiedys ten Klub sie odezwie?  Pozdro dla wszystkich  Grzegorz.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:klub nokii Klub Nokii - co daje czlonkostwo?  
Kupiłem Nokie ok. 2 m-ce wstecz. Proba rejestracji elektronicznej kilkakrotnie spelzla na niczym- wiec wyslalem im karte zgloszeniowa. Po 30-40(?) dniach przyszedl SMS Witamy w Klubie Nokii, za jakis czas sie odezwiemy albo jakos tak podobnie. Ja sie zarejestrowalem droga elektroniczna i teoretycznie wszystko poszlo ok, napisane bylo ze przysla mi potwierdzenie czlonkowstwa. Lecz do dzisiaj nie dostalem zadnego potwierdzenia Pozdrowienia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
xyz ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Kupiłem Nokie ok. 2 m-ce wstecz. Proba rejestracji elektronicznej kilkakrotnie spelzla na niczym- wiec wyslalem im karte zgloszeniowa. Po 30-40(?) dniach przyszedl SMS Witamy w Klubie Nokii, za jakis czas sie odezwiemy albo jakos tak podobnie. Pytanie moje: Czy ktos z grupowiczow jest zadowolony z przynaleznosci do Klubu?, Co ona daje przecietnemu uzytkownikowi Nokii?, No i...czy  jeszcze kiedys ten Klub sie odezwie?  Pozdro dla wszystkich  Grzegorz. Ja wyslalem karte zgloszeniowa ok rok temu i po kilku tygodniach przyszlo potwierdzenie czlonkostwa wraz ze sliczna karta. Teraz raz na 2-3 miesiace dostaje zaproszenia na imprezy, najczesciej na poludniu Polski (a ja mieszkam na Pomorzu) organizowane przez/przy pomocy Nokii. Oczywiscie dojazd i zakwaterowanie na wlasna reka . Posiadanie karty daje mi jedynie jakies smieszne znizki. Np zwolnienie z oplaty startowej w wyscigu rowerow gorskich. Ha ha ha. GR PZDR XYZ zwany RadaR'em

Kupiłem Nokie ok. 2 m-ce wstecz. Proba rejestracji elektronicznej kilkakrotnie spelzla na niczym- wiec wyslalem im karte zgloszeniowa. Po 30-40(?) dniach przyszedl SMS Witamy w Klubie Nokii, za jakis czas sie odezwiemy albo jakos tak podobnie. Pytanie moje: Czy ktos z grupowiczow jest zadowolony z przynaleznosci do Klubu?, Co ona daje przecietnemu uzytkownikowi Nokii?, No i...czy  jeszcze kiedys ten Klub sie odezwie?  Pozdro dla wszystkich  Grzegorz. Ja dostaje tygodniowo kilka  sms-ow z zaproszeniem do klubu Lokomotywa, tylko problem w tym ze do Wa-wy ma prawie 600km pzodr TOm

Ja dostaje tygodniowo kilka  sms-ow z zaproszeniem do klubu Lokomotywa, tylko problem w tym ze do Wa-wy ma prawie 600km
Ja nie dostaje za to mam juz 3 karty. Raz za wyslanie elektroniczne, raz za jeden telefon raz za drugi. Oczywiscie wyysylalem to jak jeszcze nie mialem karty, a terz wszystko mi przychodzi potrójnie

Kupiłem Nokie ok. 2 m-ce wstecz. Proba rejestracji elektronicznej kilkakrotnie spelzla na niczym- wiec wyslalem im karte zgloszeniowa. Po 30-40(?) dniach przyszedl SMS Witamy w Klubie Nokii, za jakis czas sie odezwiemy albo jakos tak podobnie. Pytanie moje: Czy ktos z grupowiczow jest zadowolony z przynaleznosci do Klubu?, Co ona daje przecietnemu uzytkownikowi Nokii?, No i...czy  jeszcze kiedys ten Klub sie odezwie? Pozdro dla wszystkich  Grzegorz. Klub Nokii zwyklemu uzytkownikowi daje niewiele. Przysylaja od czasu do czasu zaproszenia na jakies imprezy sportowo-kulturalno-wystawnicze, ale tak naprawde nic ciekawego. Podobno posiadajac karte czlonkowska Klubu Nokii mozna kupowac w ich sklepach z rabatem, tyle ze w Polsce takiego sklepu jeszcze nie zauwazylem... Karta powinna sie przydac w Finlandii . Jedno jest pewne - jak na razie czlonkostwo nie boli. Jak bedzie dalej czas pokaze (BTW w Klubie jestem od roku...) Pozdrowienia:     Wiktor Staniecki (wiktor_stanie...@poczta.onet.pl)           http://www.e-history.prv.pl/

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team