|
|
|
nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran
|
|
|
przedłużyłem ostatnio umowę i wziąłem nokię 6131 (dla żony) i wszystko było ładnie do momentu gdy ze swojego SE K750i chciałem przekopiować dzwonki i muzykę za pomocą bluetooth. przy drugim kawałku wyświetlacz nokii mignął i od tego momentu już nie działała. Po uruchomieniu pojawiał się napios nokia a potem biały ekran i się wyłączała.Słyszałęm o tej wadzie ale miałęm nadzieję, że mnie to nie trafi. Poszedłem do salonu i zareklamowałem.Na szczęście wymienili mi nową. W domu ponownie chciałem znó przekopiować te same mp3, i ! znów to samo! W salonie baaardzo byli zdziwieni ,że mam tekigo pecha ale się zachowali i dali mi TRZECIĄ nokię.Postanowiłem już nic nie dogrywać bo zacząłem podejrzewać , że może to brak pamięci i zawiesza się soft. Przez dwa tygodnie pochodziła ale nie dawało mi to spokoju, pomyślałem, że dokupię kartę SD to przynajmniej pamięci będzie dość, wczoraj znów chciałem dograć na nokię dzwonki i MP3 i co? BIAŁY EKRAN! Czy ktoś może mnie uświadomić o co chodzi? czy na tę nokię nic nie można kopiować? czekam na wasze opinie i rady dziś chcę ją oddać do naprawy. pozdrawiam Piotr
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran
|
|
|
było ładnie do momentu gdy ze swojego SE K750i chciałem przekopiować dzwonki i muzykę za pomocą bluetooth. przy drugim kawałku wyświetlacz nokii mignął i od tego momentu już nie działała. Po uruchomieniu pojawiał się napios nokia a potem biały ekran i się wyłączała.Słyszałęm o tej wadzie ale miałęm nadzieję, że mnie to nie trafi. Poszedłem do salonu i zareklamowałem.Na szczęście wymienili mi nową. W domu ponownie chciałem znó przekopiować te same mp3, i ! znów to samo! W salonie baaardzo byli zdziwieni ,że mam tekigo pecha ale się zachowali i dali mi TRZECIĄ nokię.Postanowiłem już nic nie dogrywać bo zacząłem podejrzewać , że może to brak pamięci i zawiesza się soft. Przez dwa tygodnie pochodziła ale nie dawało mi to spokoju, pomyślałem, że dokupię kartę SD to przynajmniej pamięci będzie dość, wczoraj znów chciałem dograć na nokię dzwonki i MP3 i co? BIAŁY EKRAN! Czy ktoś może mnie uświadomić o co chodzi? czy na tę nokię nic nie można kopiować? czekam na wasze opinie i rady dziś chcę ją oddać do naprawy. pozdrawiam Piotr
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran
|
|
|
może to jakiś błąd wywala sie przy konkretnym pliku mp3..... mam tez N6131 i niedawno kopiowałem przez bluetooth dzwonki od znajomego też z jakiegoś erricsona (nie pamiętam jaki to był model) i wszystko poszło ok... mozę spróbuj skopiować te dzwonki do innego jakiego aparatu, od kumpla czy kogoś innego...., albo skopiuj do komputera i potem do telefonu może sprawdź wersje softu jaki masz teraz w telefonie, mozę masz jakiś starszy i bedziesz mógł zaktualizować na najnowszą i problem zniknie... pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|