Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran
Piotr ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran  
przedłużyłem ostatnio umowę i wziąłem nokię 6131 (dla żony) i wszystko było ładnie do momentu gdy ze swojego SE K750i chciałem przekopiować  dzwonki i muzykę za pomocą bluetooth. przy drugim kawałku wyświetlacz nokii mignął i od tego momentu już nie działała. Po uruchomieniu pojawiał się napios nokia a potem biały ekran i się wyłączała.Słyszałęm o tej wadzie ale miałęm nadzieję, że mnie to nie trafi. Poszedłem do salonu i zareklamowałem.Na szczęście wymienili mi nową. W domu ponownie chciałem znó przekopiować te same mp3, i ! znów to samo! W salonie baaardzo byli zdziwieni ,że mam tekigo pecha ale się zachowali i dali mi TRZECIĄ nokię.Postanowiłem już nic nie dogrywać bo zacząłem podejrzewać , że może to brak pamięci i zawiesza się soft.  Przez dwa tygodnie pochodziła ale nie dawało mi to spokoju, pomyślałem, że dokupię kartę SD to przynajmniej pamięci będzie dość, wczoraj znów chciałem dograć na nokię dzwonki i MP3 i co?     BIAŁY EKRAN! Czy ktoś może mnie uświadomić o co chodzi? czy na tę nokię nic nie można kopiować? czekam na wasze opinie i rady dziś chcę ją oddać do naprawy. pozdrawiam Piotr

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran  
było ładnie do momentu gdy ze swojego SE K750i chciałem przekopiować dzwonki i muzykę za pomocą bluetooth. przy drugim kawałku wyświetlacz nokii mignął i od tego momentu już nie działała. Po uruchomieniu pojawiał się napios nokia a potem biały ekran i się wyłączała.Słyszałęm o tej wadzie ale miałęm nadzieję, że mnie to nie trafi. Poszedłem do salonu i zareklamowałem.Na szczęście wymienili mi nową. W domu ponownie chciałem znó przekopiować te same mp3, i ! znów to samo! W salonie baaardzo byli zdziwieni ,że mam tekigo pecha ale się zachowali i dali mi TRZECIĄ nokię.Postanowiłem już nic nie dogrywać bo zacząłem podejrzewać , że może to brak pamięci i zawiesza się soft.  Przez dwa tygodnie pochodziła ale nie dawało mi to spokoju, pomyślałem, że dokupię kartę SD to przynajmniej pamięci będzie dość, wczoraj znów chciałem dograć na nokię dzwonki i MP3 i co?     BIAŁY EKRAN! Czy ktoś może mnie uświadomić o co chodzi? czy na tę nokię nic nie można kopiować? czekam na wasze opinie i rady dziś chcę ją oddać do naprawy. pozdrawiam Piotr

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Piotr ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:nokie 6131 nokia 6131 i biały ekran  

może to jakiś błąd wywala sie przy konkretnym pliku mp3..... mam tez N6131 i niedawno kopiowałem przez bluetooth dzwonki od znajomego też z jakiegoś erricsona (nie pamiętam jaki to był model) i wszystko poszło ok... mozę spróbuj skopiować te dzwonki do innego jakiego aparatu, od kumpla czy kogoś innego...., albo skopiuj do komputera i potem do telefonu może sprawdź wersje softu jaki masz teraz w telefonie, mozę masz jakiś starszy i bedziesz mógł zaktualizować na najnowszą i problem zniknie... pzdr

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team