Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
nokie 6230i emotikonki w NOKIA 6230i a NOKIA N95 (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: nokie 6230i emotikonki w NOKIA 6230i a NOKIA N95
StGo ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
nokie 6230i emotikonki w NOKIA 6230i a NOKIA N95  
Witam, w NOKIA 6230i piszac sms sa gotowe buzki a w NOKIA N95 nie widac, a moze trzeba cos przestawic? Jeszcze jedno, podobno nowe oprogramowanie przyspiesza ten telefon, u mnie jest chyba wolniej Jakie macie zdanie? Pozdrawiam stgo

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
PeJot ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:nokie 6230i emotikonki w NOKIA 6230i a NOKIA N95  
Witam, w NOKIA 6230i piszac sms sa gotowe buzki a w NOKIA N95 nie widac, a moze trzeba cos przestawic? Jeszcze jedno, podobno nowe oprogramowanie przyspiesza ten telefon, u mnie jest chyba wolniej Jakie macie zdanie? Pozdrawiam stgo Zadna Nokia majacego symbiana nie bedzie pokazywala Ci buziek.Przekopalem internet bo bo tez mi tego brakuje.Jezeli chcesz gotowe buzki jako symbole graficzne to musisz uzywac dodatkowego programu i za jego pomoca pisac smsy.Sa one tylko po angielsku i wg mnie   o wiele gorsze w obsludze od tego wbudowanego w symbiana. Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team