Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
nokie z symbianem Nokia N70 i GPS (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: nokie z symbianem Nokia N70 i GPS
nokie z symbianem Nokia N70 i GPS  
Witam Chce kupić Nokie N70 i mam pytanie odnośnie GPS-u. Jak to działa, czy trzeba wgrywac oprogramowanie do telefonu, aby obsługiwał GPS? Głownie chodzi mi o sytuacje, aby ten telefon zastapić tradycyjną  nawigacją samochodową. Jezeli sie da uzyskac taki sam efekt jak przy normalnej nawigacji to jak to jest z opłatami za połączenie z satelitą? Jesetm zupełnie zielony w tym temacie, ale wiem, ze gdzieś dzwon dzwoni tylko nie wiem w którym kościele. Proszę mnie naprowadzic. pozdrawiam Normanex

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:nokie z symbianem Nokia N70 i GPS  
Witam Chce kupić Nokie N70 i mam pytanie odnośnie GPS-u. Jak to działa, czy trzeba wgrywac oprogramowanie do telefonu, aby obsługiwał GPS? Głownie chodzi mi o sytuacje, aby ten telefon zastapić tradycyjną  nawigacją samochodową. Jezeli sie da uzyskac taki sam efekt jak przy normalnej nawigacji to jak to jest z opłatami za połączenie z satelitą? Jesetm zupełnie zielony w tym temacie, ale wiem, ze gdzieś dzwon dzwoni tylko nie wiem w którym kościele. Proszę mnie naprowadzic. pozdrawiam Normanex P.S A czy pos SE K750i da sie coś zrobić,aby w nim była nawigacja (Nokia ma Symbiana,a SE Jave więc nie wiem czy jakies aplikacje sa pod Jave ) Poproszę o _link_i itp.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
P.S A czy pos SE K750i da sie coś zrobić,aby w nim była nawigacja (Nokia ma Symbiana,a SE Jave więc nie wiem czy jakies aplikacje sa pod Jave ) Poproszę o _link_i itp. Na javę jest chyba naviexpert.

trzeba wgrywac oprogramowanie do telefonu, aby obsługiwał GPS? Głownie chodzi mi o sytuacje, aby ten telefon zastapić tradycyjną  nawigacją samochodową. Jezeli sie da uzyskac taki sam efekt jak przy normalnej nawigacji to jak to jest z opłatami za połączenie z satelitą? Można, nie ma opłat za połączenie z satelitą W niektórych programach są opłaty za pobranie danych GPRS. Ja używam TomTom. P.S A czy pos SE K750i da sie coś zrobić,aby w nim była nawigacja (Nokia ma Symbiana,a SE Jave więc nie wiem czy jakies aplikacje sa pod Jave ) Poproszę o _link_i itp. Na javę jest chyba naviexpert.

Chce kupić Nokie N70 i mam pytanie odnośnie GPS-u. Jak to działa, czy trzeba wgrywac oprogramowanie do telefonu, aby obsługiwał GPS? Głownie chodzi mi o sytuacje, aby ten telefon zastapić tradycyjną  nawigacją samochodową. Jezeli sie da uzyskac taki sam efekt jak przy normalnej nawigacji to jak to jest z opłatami za połączenie z satelitą? Można, nie ma opłat za połączenie z satelitą W niektórych programach są opłaty za pobranie danych GPRS. Ja używam TomTom. P.S A czy pos SE K750i da sie coś zrobić,aby w nim była nawigacja (Nokia ma Symbiana,a SE Jave więc nie wiem czy jakies aplikacje sa pod Jave ) Poproszę o _link_i itp. Na javę jest chyba naviexpert.

Ale zeby to dzialalo nie potrzeba jakiegos odbiornika GPS podlaczyc do telefonu? Czy telefon ustala swoje polozenie z BTS? Bo mam wgrane MAPY (Map24, Mapa Targeo), ale to sa same mapy, bez GPS. No musi być odbiornik GPS. Jeśli telefon nie ma go wbudowanego to kupujesz zewnętrzny, który łączy się z telefonem przez bluetooth. Na N70 chodzi chyba także najnowszy Garmin, pewny nie jestem.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team