Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
simlock z motoroli (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: simlock z motoroli
Andriej Uljanow (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
simlock z motoroli 2 Years, 5 Months ago  
Z nokii zdejmowac simlocka umie już chyba każdy Uszczęśliwiłem już za free wielu znajomych. Dzisiaj dostałem motorole 720i i nie mam pojęcia jak zdjąć z niej simlocka. Z tego co wyczytałem w archiwum nie ma tak fajnej darmowej strony generującej kody do motoroli, jak ta do nokii Sposób istnieje, ale jest ściśle tajny ;(Czy ktoś z lepiej poinformowanych grupowiczów będzie tak uprzejmy i wygeneruje mi kod? Pzdr Andriej Uljanow www.kombinatoryka.w.pl

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
kordi (Visitor)
Birthdate:
O:simlock z motoroli 2 Years, 5 Months ago  
Z nokii zdejmowac simlocka umie już chyba każdy Uszczęśliwiłem już za free wielu znajomych. Dzisiaj dostałem motorole 720i i nie mam pojęcia jak zdjąć z niej simlocka. Z tego co wyczytałem w archiwum nie ma tak fajnej darmowej strony generującej kody do motoroli, jak ta do nokii Sposób istnieje, ale jest ściśle tajny ;(Czy ktoś z lepiej poinformowanych grupowiczów będzie tak uprzejmy i wygeneruje mi kod? Nikt ci kodu nie wygeneruje bo ich sie nie generuje. Sa spisane na serwerach motoroli i niestety nie ma innego sposobu jak za niego zaplacic. Kordi

Andriej Uljanow (Visitor)
Birthdate:
 Nikt ci kodu nie wygeneruje bo ich sie nie generuje. Sa spisane na serwerach motoroli i niestety nie ma innego sposobu jak za niego zaplacic. Heja Kordi. Ktoś jednak ma do nich dostęp. W Łodzi na giełdzie siedzi koleś z laptopem i zdejmuje loki z motoroli bez kabla.Dostępu do serwera motoroli raczej nie ma.

Marcin Guzik (Visitor)
Birthdate:
zdejmuje loki z motoroli bez kabla.Dostępu do serwera motoroli raczej nie ma. Jeeeeeeezu ile razy mozna powtarzac: Jest baza danych na serwerach Motoroli, ktos placi duza kase i ma do niej dostep. Wiec chyba logiczne jest, ze nikt Ci kodu za darmo nie da, bo by chyba na mozg musial upasc... A koles pewnie laczy sie  przez gprs, bo innej metody nie ma. Wzglednie ma Klipa, czy Evolution Boxa. Bo nie ma generatorow, ani darmowego dostepu do nich... .pajdek www.adayinthelife.whad.pl

kordi (Visitor)
Birthdate:
zdejmuje loki z motoroli bez kabla.Dostępu do serwera motoroli raczej nie ma. No to z nim pogadaj ... ;P. A tak powaznie, to ci nikt nie da kodu do motki za darmo (obym sie mylil) Niestety trzeba sie z tym pogodzic. Kordi

Go to top Post Reply