|
Chodzi o telefon Motorola T260 kupiony jakoś w 2001 roku w promocji 3 GB GPRS gratis. Umowa była dwuletnia. Jak wyglądałoby w tej chwili zdjęcie simlocka w salonie Plusa? Jaka dokładnie po kolei jest procedura, jakie dokumenty trzeba przedstawić, czy trzeba salon odwiedzić dwa razy czy jeden, czy w ogóle trzeba przynieść telefon do salonu, czy też podają mastercode przez telefon? Przyznam że bardzo wygodnie by mi było gdyby można było to załatwić zdalnie, bez odwiedzania salonu i przekazywania telefonu, bo mam bardzo daleko do salonu, może jakiś pracownik jest na grupie i byłby mi to załatwił po znajomości, mogę przesłać skany umowy, dowodu zakupu, itp. Ewentualnie wszelkie oferty pozbycia się problemu poproszę na maila, ostatecznie może być zdjęcie boxem w Warszawie czy gdziekolwiek, przynajmniej nie będzie trzeba pewnie czekać czy się wykłucać z plusiakami. Proszę o wszelkiem praktyczne historie co do zdejowania simlocka w plusie po okresie umowy, jak to po kolei wyglądało, krok po kroku, jakie papiery itp. Aha, a jeśli telefon jest sprzedany innej osobie, i ta osoba pójdzie do salony, ale otrzyma od pierwotnego właściciela wszystkie papiery, to jak to będzie wyglądało? Pierwotny właściciel ma z aktualnym umowę kupna-sprzedaży.
|