Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
zdjęcie simlocka z motoroli zdejmowanie simlocka po okresie umowy w Plusie (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: zdjęcie simlocka z motoroli zdejmowanie simlocka po okresie umowy w Plusie
Miernik (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
zdjęcie simlocka z motoroli zdejmowanie simlocka po okresie umowy w Plusie 2 Years, 5 Months ago  
Chodzi o telefon Motorola T260 kupiony jakoś w 2001 roku w promocji 3 GB GPRS gratis. Umowa była dwuletnia. Jak wyglądałoby w tej chwili zdjęcie simlocka w salonie Plusa? Jaka dokładnie po kolei jest procedura, jakie dokumenty trzeba przedstawić, czy trzeba salon odwiedzić dwa razy czy jeden, czy w ogóle trzeba przynieść telefon do salonu, czy też podają mastercode przez telefon? Przyznam że bardzo wygodnie by mi było gdyby można było to załatwić zdalnie, bez odwiedzania salonu i przekazywania telefonu, bo mam bardzo daleko do salonu, może jakiś pracownik jest na grupie i byłby mi to załatwił po znajomości, mogę przesłać skany umowy, dowodu zakupu, itp. Ewentualnie wszelkie oferty pozbycia się problemu poproszę na maila, ostatecznie może być zdjęcie boxem w Warszawie czy gdziekolwiek, przynajmniej nie będzie trzeba pewnie czekać czy się wykłucać z plusiakami. Proszę o wszelkiem praktyczne historie co do zdejowania simlocka w plusie po okresie umowy, jak to po kolei wyglądało, krok po kroku, jakie papiery itp. Aha, a jeśli telefon jest sprzedany innej osobie, i ta osoba pójdzie do salony, ale otrzyma od pierwotnego właściciela wszystkie papiery, to jak to będzie wyglądało? Pierwotny właściciel ma z aktualnym umowę kupna-sprzedaży.

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply