Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
benq siemens ef 81 benq-siemens el71 i ef81 (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: benq siemens ef 81 benq-siemens el71 i ef81
Pio (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
benq siemens ef 81 benq-siemens el71 i ef81 2 Years, 6 Months ago  
Szukam tych modeli telefonów, czy ktoś widział je może w jakimś sklepie (z telefonami oczywiście apteka odpada ? Dodam, że dokonałem rozpoznania i niczego nie znalazłem. Nie interesują  mnie komisy, salony Orange i Allegro. z góry dzięki P

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Janek (Visitor)
Birthdate:
O:benq siemens ef 81 benq-siemens el71 i ef81 2 Years, 6 Months ago  
Szukam tych modeli telefonów, czy ktoś widział je może w jakimś sklepie (z telefonami oczywiście apteka odpada ? Dodam, że dokonałem rozpoznania i niczego nie znalazłem. Nie interesują  mnie komisy, salony Orange i Allegro. Spó niony jeste  o jaki  rok (). Odradzam EL71 - fajnie wyglada, ale oprogramowanie niedorobione miejscami (a BS już nie ma więc nowego firmware nie będzie). Najbardziej niedorobiona jest transmisja danych (modem).

kffiatek (Visitor)
Birthdate:
Szukam tych modeli telefonów, czy ktoś widział je może w jakimś sklepie (z telefonami oczywiście apteka odpada ? Dodam, że dokonałem rozpoznania i niczego nie znalazłem. Nie interesują  mnie komisy, salony Orange i Allegro. Na rogu Teatralnej Widok i Bożego ciała z miesiąc temu chciałem kupić e81 i mieli dojście do jakiejś hurtowni. Ostatecznie zrezygnowałem, ale polecam. Dobrą cenę mieli i znali się na rzeczy. pozdrawiam

kffiatek (Visitor)
Birthdate:
Szukam tych modeli telefonów, czy ktoś widział je może w jakimś sklepie (z telefonami oczywiście apteka odpada ? Dodam, że dokonałem rozpoznania i niczego nie znalazłem. Nie interesują  mnie komisy, salony Orange i Allegro. Na rogu Teatralnej Widok i Bożego ciała z miesiąc temu chciałem kupić e81 i mieli dojście do jakiejś hurtowni. Ostatecznie zrezygnowałem, ale polecam. Dobrą cenę mieli i znali się na rzeczy. EF81

Go to top Post Reply