Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
siemens me75 Siemens ME45, ME75, M75, S75... (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: siemens me75 Siemens ME45, ME75, M75, S75...
siemens me75 Siemens ME45, ME75, M75, S75... 2 Years, 6 Months ago  
Witam, ... i jeszcze Siemens M35i, Ericsson R310s Jak dlugo trzyma wam bateria w tych telefonach? Podajcie prosze wiek baterii ( i dla porowniania osiagi w czasach kiedy byla nowa) i wykorzystanie - ile rozmawiacie, czy korzystacie z IRDy/BT, czy wylaczacie na noc. Ja moge powiedziec o swoim ME45: Baterie nowa mam od roku - trzyma jakies 4 dni (przy wylaczaniu na noc - z 5). Rozmawiam jakies 10 minut dziennie. Wraz ze stara bateria na wymiane moge sie obyc tydzien bez ladowania. Aha. Jak wlacze Irde to po kilku godzinach GPRSowania sie wyladowywuje. TA

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
J. F. (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
O:siemens me75 Siemens ME45, ME75, M75, S75... 2 Years, 6 Months ago  
Ja moge powiedziec o swoim ME45: Baterie nowa mam od roku - trzyma jakies 4 dni (przy wylaczaniu na noc - z 5). Rozmawiam jakies 10 minut dziennie. W ME45 masz netmonitor, gdzie miedzy innymi jest stan baterii. Mozna liczyc na 200h czuwania na baterii 840mAh. Wiekszych nie ma, nawet jesli na allegro wydaje sie inaczej. Z rozmowami to juz inna para kaloszy. Same bateryjki po poltora roku maja juz polowe pojemnosci. M35 jakos podobnie dziala. J.

M35 jakos podobnie dziala.
Me75 mimo duzej pojemnosci baterii, dziala krótko, u mnie 3 - 3,5 dnia, rozmów moze z 15 min., kilka sms-ów, wap sporadycznie po ponad roku sytuacja nie zmienila sie, a wykonanie jest bardzo tandetne w porównaniu z me45 S.

Ja moge powiedziec o swoim ME45: Baterie nowa mam od roku - trzyma jakies 4 dni (przy wylaczaniu na noc - z 5). Rozmawiam jakies 10 minut dziennie. Wraz ze stara bateria na wymiane moge sie obyc tydzien bez ladowania. ME45, bateria nowa oryginalna (w komplecie z zakupionym telefonem), trzyma 5-7 dni. Telefon wyłączany automatycznie na noc, średnio 5-10 minut rozmów dziennie. Sporadycznie IrDA, GPRS. Wiek baterii - około 6 lat Nówka trzymała ok 10-12 dni. Raz wytrzymała ponad 14 dni jak wyjechałem na Święta bez ładowarki, ale to przy dość rygorystycznym użytkowaniu. Firmware v.30 Pozdrawiam Artur

Szadzik (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
Ja moge powiedziec o swoim ME45: Baterie nowa mam od roku - trzyma jakies 4 dni (przy wylaczaniu na noc - z 5). Rozmawiam jakies 10 minut dziennie. Wraz ze stara bateria na wymiane moge sie obyc tydzien bez ladowania. ME45, bateria nowa oryginalna (w komplecie z zakupionym telefonem), trzyma 5-7 dni. Telefon wyłączany automatycznie na noc, średnio 5-10 minut rozmów dziennie. Sporadycznie IrDA, GPRS. Wiek baterii - około 6 lat Nówka trzymała ok 10-12 dni. Raz wytrzymała ponad 14 dni jak wyjechałem na Święta bez ładowarki, ale to przy dość rygorystycznym użytkowaniu. Firmware v.30 Pozdrawiam Artur Nie wiem o co w takim przypadku tyle krzyku. W moim W880 trzyma 3-4 dni. Tyle że dzwonię koło 30-40 minut dziennie, 10-15 smsów i jeszcze odrobina wap i net po bt do ppc.

ME45, bateria nowa oryginalna (w komplecie z zakupionym telefonem), trzyma 5-7 dni. Telefon wyłączany automatycznie na noc, średnio 5-10 minut rozmów dziennie. Sporadycznie IrDA, GPRS. Wiek baterii - około 6 lat Nówka trzymała ok 10-12 dni. Raz wytrzymała ponad 14 dni jak wyjechałem na Święta bez ładowarki, ale to przy dość rygorystycznym użytkowaniu. Firmware v.30 Nie wiem o co w takim przypadku tyle krzyku. W moim W880 trzyma 3-4 dni. Tyle że dzwonię koło 30-40 minut dziennie, 10-15 smsów i jeszcze odrobina wap i net po bt do ppc. A ile lat ma bateria? Swoją drogą tyle krzyku, bo ja ładuję telefon raz na tydzień, a Ty 2x w tygodniu Pozdrawiam Artur

Go to top Post Reply