Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
sonyericson pl Który telefon (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: sonyericson pl Który telefon
Meggy (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
sonyericson pl Który telefon 2 Years, 6 Months ago  
Zastanawiam się, który telefon kupić: Siemens CX65, czy Sony Ericson T610. Mam jeszcze jeno pytanie, czy Sony Ericson ma menu po polsku?

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Krzysiek (Visitor)
Birthdate:
O:sonyericson pl Który telefon 2 Years, 6 Months ago  
Mam jeszcze jeno pytanie, czy Sony Ericson ma menu po polsku? Zapamiętaj sobie, że każdy telefon sprzedawany w jakiejkolwiek sieci w Polsce *musi* mieć polskie menu. Pozdrawiam, Krzysiek

Tomek N (Visitor)
Birthdate:

Zapamiętaj sobie, że każdy telefon sprzedawany w jakiejkolwiek sieci w Polsce *musi* mieć polskie menu.
A mój kumpel kupił w Idei Sony Ericson P900 i nie ma polskiego menu.

PaPi (Visitor)
Birthdate:

Zastanawiam się, który telefon kupić: Siemens CX65, czy Sony Ericson T610.
Mialem T610 mam CX65. Co lepszego w CX65 : - duzo lepszy wyswietlacz, w T610 w pogodny dzien na zewnatrz nic nie widac; rozdzielczosc i szybkosc odswiezanai rowniez lepsza w CX65 - szybszy, w T610 podczas pisania dlugiego SMSa telefon bardzo zwalnial - mozliwosc duzej personifikacji klawiszy, w T610 nie ma mozliwosci przyporzadkowania pozycji menu pod dluzej przytrzymane klawisze, nie ma mozliwosci bezposredniego spod jednego klawisza wywolania kalendarza w widoku miesiecznym - dla mnie bardzo wazne - w T610 nie bylo wygyszacza ktory blokowalby telefon - stad nie sposob zabezpieczyc sie przed dlubakami w telefonie podczas gdy jest on wlaczony - T610 byl duzo cichszy niz CX65; zarowno dzwiek w sluchawce jak i dzwonki - dla mnie po 3 miesiacach uzywania pomysl z rezygnacja czerwonej i zielonej sluchawki w T610 byl mocno dyskusyjny - duzo lepszy wbudowany aparat - w T610 niespecjalnie nadawal sie nawet do MMSow Co lepszego w T610: - lepiej wykonana obudowa, CX65 jest bardziej plastikowy - wieksza liczba dostepnych gier w javie - nie moge znalezc na CX65 porzadnych szachow, na T610 byl chessmaster - wyraznie lepsza bateria, w CX65 trzyma 2, 3 dni, w 610 trzymala 6, 7 - lepsze standardowe dzwonki Pozdrawiam PaPi

Krzysiek (Visitor)
Birthdate:

A mój kumpel kupił w Idei Sony Ericson P900 i nie ma polskiego menu.
To troche inna bajka: zwróć uwagę, że w SEP900 nie ma jako takiego menu, tylko system operacyjny (konkretnie Symbian 7) a to znaczna różnica. Nie mniej w przypadku innych modeli nie bazujących na OSach jest tak jak napisałem Pozdrawiam, Krzysiek, który chce już iść do domu [a jest @ work ]

umberto (Visitor)
Birthdate:

Zastanawiam się, który telefon kupić: Siemens CX65, czy Sony Ericson T610. Mam jeszcze jeno pytanie, czy Sony Ericson ma menu po polsku?
Ja też się zastanawiam na CX65, ale po mału przechylam się do... Sagema MyX5-2, chyba jest lepszy moim zdaniem. Pozdr,

Go to top Post Reply