Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
nfs underground download tracker - logowanie (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: nfs underground download tracker - logowanie
Kompot (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
nfs underground download tracker - logowanie 2 Years, 6 Months ago  
Czesc Czy moglby mi ktos wskazac gdzie moge znalezc informacje jak dokonac logowania do trackera w Azureus ? Przy download-zie NFS Underground 2 ( torrenta znalazlem na torrent.org.pl) tracker zwraca mi informacje: Error - Sign up first, wiec to zrobilem, ale mam teraz zagwozdke gdzie i jak uzyc takowych L/P ? Przeszukalem znane mi info, Faq itd ale nigdzie sie nie dopatrzylem jak korzystac z trackerow wymagajacych autoryzacji. Z gory dzieki, KompoT

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
O:nfs underground download tracker - logowanie 2 Years, 6 Months ago  
Czy moglby mi ktos wskazac gdzie moge znalezc informacje jak dokonac logowania do trackera w Azureus ? Przy download-zie NFS Underground 2 ( torrenta znalazlem na torrent.org.pl) tracker zwraca mi informacje: Error - Sign up first, wiec to zrobilem, ale mam teraz zagwozdke gdzie i jak uzyc takowych L/P ? Przeszukalem znane mi info, Faq itd ale nigdzie sie nie dopatrzylem jak korzystac z trackerow wymagajacych autoryzacji. Z gory dzieki, KompoT skoro się zapisałeś na odpowiedniej stronie to... czego właściwie chcesz jeszcze? przeczytaj na tejże stronie jak przebiega proces rejestracji, postępuj według wskazówek i tyle. tego właśnie wymagają trackery wymagające autoryzacji - zalogowania się na odpowiedniej stronie. w znakomitej większości przypadków to działanie wystarczające.

Kompot (Visitor)
Birthdate:

skoro się zapisałeś na odpowiedniej stronie to... czego właściwie chcesz jeszcze? przeczytaj na tejże stronie jak przebiega proces rejestracji, postępuj według wskazówek i tyle. tego właśnie wymagają trackery wymagające autoryzacji - zalogowania się na odpowiedniej stronie. w znakomitej większości przypadków to działanie wystarczające.
Dzieki za info no to zeby bylo jasne zarejestrowalem sie na www.pisexy.org, jestem zalogowany, a tracker caly czas zwraca info : Sign up first... Byly restarty itd.. to co jeszcze ? Kompot

Dzieki za info no to zeby bylo jasne zarejestrowalem sie na www.pisexy.org, jestem zalogowany, a tracker caly czas zwraca info : Sign up first... Byly restarty itd.. to co jeszcze ? a bo ja wiem? zerknąłbym na informację na stronie głównej, gdzie stoi jak byk: BE SURE TO REDOWNLOAD THE TORRENTS, SO YOU CONNECT TO THE NEW TRACKER AND YOUR STATS GET COUNTED!! info z dnia 12.11 tegoż roku. jeśli ssiesz torrenta sprzed tego dnia to może warto zassać go jeszcze raz po prostu (samego torrenta, pliki zostaw w spokoju). chłopaki zapewne dołożyli jakąś funkcję trackerowi (logowanie po ip?) i wypadałoby się zastosować. ewentualnie jescze info z 15-go - być może masz tu leżące problemy (coś tam chłopaki tweakują jak wynika z tego co pisze). nie wiem. jeśli możesz się zalogowac na stronie to powinno wszystko działać. jeśli nie działa - masz namiary na adminów i interweniuj.

Kompot (Visitor)
Birthdate:
nie wiem. jeśli możesz się zalogowac na stronie to powinno wszystko działać. jeśli nie działa - masz namiary na adminów i interweniuj. Faktycznie po zaladowaniu torrenta od nowa zaczelo dzialac, tak ze serdeczne dzieki za podpowiedz... Kompot

Go to top Post Reply