Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy
tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy  
W poszukiwaniu torebkoplecaczka trafiłam do rzeczonego sklepu i obmacałam nawet na pierwszy rzut oka niebrzydkie coś. Niestety, wyniki obmacania były smutne: krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A wszystko to za setki peelenów. Piętno za sprzedawanie bazarowej jakości syfu w niegdyś renomowanym sklepie. JoP

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
mips ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy  
 krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A  wszystko to za setki peelenów. Do tego jeszcze bardzo elegancko wystający zamek. mips

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
W poszukiwaniu torebkoplecaczka trafiłam do rzeczonego sklepu i obmacałam nawet na pierwszy rzut oka niebrzydkie coś. Niestety, wyniki obmacania były smutne: krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A wszystko to za setki peelenów. Piętno za sprzedawanie bazarowej jakości syfu w niegdyś renomowanym sklepie.         Ta renoma chyba dawno wygasła :-/ Większość butów warta jest może 30-50, zamiast trzech cyfr, zwykle z 99 na końcu.         Zuzanka, ciągle bez butów na wiosnę...

Ta renoma chyba dawno wygasła :-/ Większość butów warta jest może 30-50, zamiast trzech cyfr, zwykle z 99 na koñcu. Mam dwie pary ich butów i jestem b. zadowolony. Jakościowo, to zeszły na psy Ecco. K.

Mam dwie pary ich butów i jestem b. zadowolony. Jakościowo, to zeszły na psy Ecco.         Ecco jest zwyczajnie brzydkie Ładne sandałki skończyły się dwa sezony temu.         Zuzanka

Jakościowo, to zeszły na psy Ecco. Niestety, po licznych eksperymentach doszłam do wniosku, że jestem w stanie nosić wyłącznie Ecco (wygodne, ale design się pogorszył, tu przyznaję rację Zuzance), Deichmanna (jakość taka sobie, designowo czasem daje się wyłowić coś normalnego) i Tamaris (ostatnia kolekcja letnia była straszna, jakieś plastykowe kwiatki). Cała reszta masakruje mi nogi. A jeszcze przy okazji piętno dla Calezonii, która kiedyś robiła świetne skarpetki - oryginalne, ale bez przesadnego odlotu. W aktualnej wiosennej kolekcji są głównie paskudztwa w różowe prążki i coś w napisy Peace i serduszka, jak, nie przymierzając, suknia słynna suknia Millerowej. JoP

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team