|
|
|
tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy
|
|
|
W poszukiwaniu torebkoplecaczka trafiłam do rzeczonego sklepu i obmacałam nawet na pierwszy rzut oka niebrzydkie coś. Niestety, wyniki obmacania były smutne: krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A wszystko to za setki peelenów. Piętno za sprzedawanie bazarowej jakości syfu w niegdyś renomowanym sklepie. JoP
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:tamaris Batę, za jakościowe schodzenie na psy
|
|
|
krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A wszystko to za setki peelenów. Do tego jeszcze bardzo elegancko wystający zamek. mips
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
W poszukiwaniu torebkoplecaczka trafiłam do rzeczonego sklepu i obmacałam nawet na pierwszy rzut oka niebrzydkie coś. Niestety, wyniki obmacania były smutne: krzywo docięty pasek, krzywe przeszycia, wyłażący klej. A wszystko to za setki peelenów. Piętno za sprzedawanie bazarowej jakości syfu w niegdyś renomowanym sklepie. Ta renoma chyba dawno wygasła :-/ Większość butów warta jest może 30-50, zamiast trzech cyfr, zwykle z 99 na końcu. Zuzanka, ciągle bez butów na wiosnę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta renoma chyba dawno wygasła :-/ Większość butów warta jest może 30-50, zamiast trzech cyfr, zwykle z 99 na koñcu. Mam dwie pary ich butów i jestem b. zadowolony. Jakościowo, to zeszły na psy Ecco. K.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam dwie pary ich butów i jestem b. zadowolony. Jakościowo, to zeszły na psy Ecco. Ecco jest zwyczajnie brzydkie  Ładne sandałki skończyły się dwa sezony temu. Zuzanka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakościowo, to zeszły na psy Ecco. Niestety, po licznych eksperymentach doszłam do wniosku, że jestem w stanie nosić wyłącznie Ecco (wygodne, ale design się pogorszył, tu przyznaję rację Zuzance), Deichmanna (jakość taka sobie, designowo czasem daje się wyłowić coś normalnego) i Tamaris (ostatnia kolekcja letnia była straszna, jakieś plastykowe kwiatki). Cała reszta masakruje mi nogi. A jeszcze przy okazji piętno dla Calezonii, która kiedyś robiła świetne skarpetki - oryginalne, ale bez przesadnego odlotu. W aktualnej wiosennej kolekcji są głównie paskudztwa w różowe prążki i coś w napisy Peace i serduszka, jak, nie przymierzając, suknia słynna suknia Millerowej. JoP
|
|
|
|
|
|
|
|