Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
www po szkole pl Miea ch3opaka... (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: www po szkole pl Miea ch3opaka...
www po szkole pl Miea ch3opaka...  
shadowofdarknes <shadowofdark...@wp.pl wrote in news:c6e56d$f7l$1@nemesis.news.tpi.pl: Nie wiem, może jeszcze nie dorosłem do uprawiania seksu z każdą którą spotkam na ulicy ... Moze po prostu nie jestes na tyle przystojny, aby uprawialy z toba seks kobiety spotkane na ulicy. Nie wiem, może. Jak narazie żadna nie odmówiła . A tak wogóle to po co sie seksować ? )))))) Jest przecież tyle innych zajebistych doznañ - naprzykład Warka Jasne Pełne, a do tego dodana nutka Scootera.... Myśli same wpadają do głowy ... Miodzio.... Ludziska nie wiem co maja niektórzy przeciwko napojom wyskokowym , rozumiem - robić aferę z tego że Wiśniewski sie wozi po telewizorze jak wo¼na po szkole, ale nie z alkoholu ! Ludzie pomyślcie co Ci 17 latkowie tracą ! Alkohol pomaga w myśleniu ! rozwija i kształci ! Chociaż dochodzę do wniosku że tylko narzekam że sex z przypadkową osobą jest zły, ale jak by coś przyszło do czegoś to wtedy bym sie zastanowił nad taką opcją. Jednak na trze¼wo bym olał taką która daje na lewo i prawo. Cenie sobie czystość i wierność uczuć. Wiec leje wrzącym moczem na wszystkie szmaty ! Pamiętajcie ludzie że liczy sie tylko uczucie ! (niektórzy spytają czy werbalne, czy nie ) Dając to co intymne na lewo i prawo nie macie tajemnic, a człowiek bez nich jest = 0. Dlatego Kominku może uznasz to za niedojrzałość, a bluzg uzna za nie dorozwój, ale ja to traktuje jako życie w zgodzie ze sobą. Może zmieni sie mój pogląd z czasem, ale puki co to jest najlepsze co może być. Z tym że 'może nie jestem przystojny' to może i być prawda, ale dla jednych jesteś paszkwilem , a dla innych perełką. Nie narzekam na brak koleżanek, mam też kilka przyjaciółek którym mogę powiedzieć wszystko. Ale wątpię czy któraś z nich by chciała zostać moją kobietą, ja też nie myślę o nich jako drugiej połówce. Możesz powiedzieć że nie potrafię zagadać z laską żeby mi się oddała (?), a ja Ci powiem że masz rację ! bo nigdy tego nie robiłem więc nie wiem jak bym się sprawdził. Teraz jest modne takie dymanie wszystkiego na okolo, ale mi ta moda się nie podoba :/. Może Ci którzy dymają wszystko co co sie rusza mają praktykę, ale przez to że stało to sie już normą nie jest już niezwykłym doznaniem, więc nie sprawia takiej radości i staje sie takie pospolite. cholera chyba trochę odbiegłem od tematu ... ))

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:www po szkole pl Miea ch3opaka...  
cholera chyba trochę odbiegłem od tematu ... )) Troche przynudziles. Czy napisales cos poza tym, ze czasami jest zima, a czasami lato?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
poza tym trzeba miec styl i wlasny poziom, czego tobie brakuje. Oj Ty ciągle swoje ... Wyluzuj ¯ycie jest zajebiste (szczególnie w takim stanie kiedy sie unosisz ponad ziemią ). Uśmiech co linijka i życie jest o wiele zajebistrze Spróbuj ... A co do tych lasek To POPIERAM ziomek trzeba się szanować, a nie tam sobie psuć opinię zadawając sie z ladacznicą Shadow co.

shadowofdarknes <shadowofdark...@wp.pl wrote in news:c6earu$hml$1@atlantis.news.tpi.pl: cholera chyba trochę odbiegłem od tematu ... )) Troche przynudziles. Czy napisales cos poza tym, ze czasami jest zima, a czasami lato? O kurde zapomiałem

Dlatego Kominku może uznasz to za niedojrzałość, a bluzg uzna za nie Jestes psem? Poza tym to juz nie czytam tych pierdol, bo to co napisales jest zalosne - to jest po prostu twoje wlasne odbicie. Jedyne co robie jak otwieram twoje dluzsze posty to wlaczam opcje find in the text a potem wpisuje wyraz bluzg i tyle. Reszta to takie gowno ze szkoda czasu. Zacznij pisac do najgorszych brukowcow, tam moze na ostatniej stronie w towarzystwie bransoletek energetycznych czy sprzetu agd reklamowanego przez niejakiego Klaudiusza sie zrealizujesz

Czy napisales cos poza tym, ze czasami jest zima, a czasami lato? O kurde zapomiałem Co w tym smiesznego??? Przeciez Kominek wytknal ci to ze jestes debilem a ty sie smiejesz tylko to potwierdzajac

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team