shadowofdarknes <shadowofdark...@wp.pl wrote in news:c6e56d$f7l$1@nemesis.news.tpi.pl: Nie wiem, może jeszcze nie dorosłem do uprawiania seksu z każdą którą spotkam na ulicy ... Moze po prostu nie jestes na tyle przystojny, aby uprawialy z toba seks kobiety spotkane na ulicy. Nie wiem, może. Jak narazie żadna nie odmówiła
. A tak wogóle to po co sie seksować ?

)))))) Jest przecież tyle innych zajebistych doznañ - naprzykład Warka Jasne Pełne, a do tego dodana nutka Scootera.... Myśli same wpadają do głowy ... Miodzio.... Ludziska nie wiem co maja niektórzy przeciwko napojom wyskokowym

, rozumiem - robić aferę z tego że Wiśniewski sie wozi po telewizorze jak wo¼na po szkole, ale nie z alkoholu ! Ludzie pomyślcie co Ci 17 latkowie tracą ! Alkohol pomaga w myśleniu ! rozwija i kształci ! Chociaż dochodzę do wniosku że tylko narzekam że sex z przypadkową osobą jest zły, ale jak by coś przyszło do czegoś to wtedy bym sie zastanowił nad taką opcją. Jednak na trze¼wo bym olał taką która daje na lewo i prawo. Cenie sobie czystość i wierność uczuć. Wiec leje wrzącym moczem na wszystkie szmaty ! Pamiętajcie ludzie że liczy sie tylko uczucie ! (niektórzy spytają czy werbalne, czy nie

) Dając to co intymne na lewo i prawo nie macie tajemnic, a człowiek bez nich jest = 0. Dlatego Kominku może uznasz to za niedojrzałość, a bluzg uzna za nie dorozwój, ale ja to traktuje jako życie w zgodzie ze sobą. Może zmieni sie mój pogląd z czasem, ale puki co to jest najlepsze co może być. Z tym że 'może nie jestem przystojny' to może i być prawda, ale dla jednych jesteś paszkwilem , a dla innych perełką. Nie narzekam na brak koleżanek, mam też kilka przyjaciółek którym mogę powiedzieć wszystko. Ale wątpię czy któraś z nich by chciała zostać moją kobietą, ja też nie myślę o nich jako drugiej połówce. Możesz powiedzieć że nie potrafię zagadać z laską żeby mi się oddała (?), a ja Ci powiem że masz rację ! bo nigdy tego nie robiłem więc nie wiem jak bym się sprawdził. Teraz jest modne takie dymanie wszystkiego na okolo, ale mi ta moda się nie podoba :/. Może Ci którzy dymają wszystko co co sie rusza mają praktykę, ale przez to że stało to sie już normą nie jest już niezwykłym doznaniem, więc nie sprawia takiej radości i staje sie takie pospolite. cholera chyba trochę odbiegłem od tematu ...

))