Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
mi karta dostepu do portalu dysk wirtualny o poj. 250 MB. (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: mi karta dostepu do portalu dysk wirtualny o poj. 250 MB.
mi karta dostepu do portalu dysk wirtualny o poj. 250 MB.  
Witam was w świecie on-line korzyści jedynych w swoim rodzaju. Oferuje wam usługi na całym świecie, niezliczone usługi internetowe i mailowe, premie przy zakupach, gry, rozrywkę, newsy, informacje, top-_link_i i inne. Wszystko dla was i wszystko za darmo, wolne od reklamy i wciąż rozbudowywane. A oto szczegóły,za tą cenę otrzymacie: E-mail - 100 kont o pojemności 25 MB, zintegrowany skaner antywirusowy Domeny - do 100 domen o pojemności 25 MB Homepage - własna strona domowa z serwisem WAP, serwerem FTP, bez zbędnych reklam, szybkie projektowanie stron domowych za pomocą prostego w obsłudze generatora Wirtualny dysk - chroniony hasłem dostęp do plików na całym świecie, 250 MB pamięci Sms - wysyłanie aż do 100 smsów miesięcznie/ 1200 roczni, książka telefoniczna, wzory tekstów Logosy - wspaniałe motywy Dzwonki polifoniczne do 25 miesięcznie Faks - wysyłanie 1200 faksów rocznie Online office - notatnik, terminarz z funkcją zapamiętywania, kalkulator Ulubione - dostęp do ulubionych stron z każdego krańca świata Wzory listów - setki wzorów listów z możliwością nadawania im indywidualnego wyrazu, listy miłosne i wiersze Galeria obrazów - cyfrowe obrazy Wiadomości głosowe - 120 minut miesięcznie rozmowy na telefony stacjonarne Tłumacz - wielojęzyczny, szybki Zakupy - rabaty nawet do 20 % z naszą kartą w ponad 10 000 sklepach Serwis klienta - wyszukiwanie korzystnych ofert usługowych, np. rezerwacja lotów lub w pokoju w hotelu A oprócz tego Internet shopping, gry , tapety na pulpit, doradztwo.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team