Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
divx windows mobile Jaki PDA z funkcja telefonu i nawigacji? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: divx windows mobile Jaki PDA z funkcja telefonu i nawigacji?
topek ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
divx windows mobile Jaki PDA z funkcja telefonu i nawigacji?  
Witam, na poczatku od razu uprzedzam, ze moje pytania moga wydawac sie glupie, ale na pda nie znam sie w ogole. poniewaz moja komorka dogorywa, niedawno kupilem mp3 przenosna a nawigacja fabryczna w aucie jest taka sobie (MCD w VW Passacie) chcialbym wszystkie te 3 rzeczy sprzedac, dolozyc pewnie cos i kupic urzadzenie ktore mi bedzie: 1. telefonem 2. odtwarzaczem filmow(divx) i muzyki (mp3) 3. bedzie na tym hulac autmapa i tomtom 4. dostepem do sieci (wlan) 5. Dyskiem zewnetrznym I teraz doprecyzuje: 1. Telefon. Wazne zeby ten pda nie byl megakrowiasty. Cos takiego w sam raz Fajnie jakby sie dawalo wylaczyc dzialanie telefonu przyciskiem na obudowie. 2. Odtwarzanie multimediow. Fajnie gdyby byl w stanie odtwarzac filmy w formacie divx,xvid, rmvb, (mkv nie wymagam Nie mam pojecia na ile silne sa procki w takich PDA i czy uciagna dekompresje divxa. Czy wrzucajac taki film na pda trzeba go przekonwertowac do jakiegos dziwnego formatu/rozdzielczosci czy po prostu tak jak kompie odtwarzam i jest to tylko kwestia kodekow 3. Bardzo fajnie by bylo,gdyby antena GPS byla wbudowana w obudowe. Nie lubie jak mi cos za duzo wystaje/jest dopinane na kablu. No i wymog, zeby dzialala automapa na tym urzadzeniu automapa, tomtom czy inny podobny soft. 4. WLAN - mam w domu router wifi, wiec byloby fajnie, gdyby sie dalo 5. Nawet nie wiem czy sa takie palmtopy, ale swietnie by bylo gdyby mial z 20GB pamieci wewnetrznej. Ipody przeciez nie sa krowiaste a maja taka pamiec. To byl koncert zyczen i takie rzeczy to tylko w erze. A jak wyglada zderzenie z rzeczywistoscia? Z gory dzieki za zyczliwe odpowiedzi

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
JaraS ()
Data urodzin:
O:divx windows mobile Jaki PDA z funkcja telefonu i nawigacji?  
podlaczam sie pod wątek ale mam nastepujace pytanie: POTRZEBUJE WYKAZ PDA Z GSM, GDZIE TO ZNAJDE? pozdrawiam

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Vex ()
Data urodzin:

Witam, na poczatku od razu uprzedzam, ze moje pytania moga wydawac sie glupie, ale na pda nie znam sie w ogole. poniewaz moja komorka dogorywa, niedawno kupilem mp3 przenosna a nawigacja fabryczna w aucie jest taka sobie (MCD w VW Passacie) chcialbym wszystkie te 3 rzeczy sprzedac, dolozyc pewnie cos i kupic urzadzenie ktore mi bedzie: 1. telefonem 2. odtwarzaczem filmow(divx) i muzyki (mp3) 3. bedzie na tym hulac autmapa i tomtom 4. dostepem do sieci (wlan) 5. Dyskiem zewnetrznym
Cześć! no widzisz...ja od tygodnia mam ten sam dylemat. Czytam, szukam i chyba się zdecyduję na Mio A701 z jednym minusem. Nie ma WLAN'u. Doraźnie sprawę tą można załatwić dodatkową kartą WLAN, którą wkładasz w miejsce gnizada karty pamięci, ale wtedy musisz ją zamiennie stosować z pamięcią, więc wkładasz tylko jak Ci jest potrzebne Wi-Fi. Dowiedziałem się za to, że w domu możesz sobie puścić internet do PDA przez bluetooth więc to w pewnym stopniu załatwia sprawę. Drugą rzeczą jest to, że nie będzie tam dysku 20 GB, a chyba maksymalnie możesz wsadzić kartę SD 4GB. Nie wiem wogóle czy w PDA z GSM są dyski 20 GB. Między Ipodem, a Mio jest spora różnica, bo on nie ma tej reszty bebechów . W Mio masz za to wbudowany odbiornik GPS, a procek 520 mHz spokojnie Ci starczy do każdej nawigacji i Divx'ów Pozdrowienia! Tomek

POTRZEBUJE WYKAZ PDA Z GSM, GDZIE TO ZNAJDE? pozdrawiam
mda compact III, qtek 2020, qtek 110, SPV 3000 itd....

topek ()
Data urodzin:
a procek 520 mHz spokojnie Ci starczy do każdej nawigacji i Divx'ów A probowal ktos z tym juz tomtoma, automapy? Jak jest z divxami? Trzeba je konwertowac do jakiegos dziwnego formatu czy po prostu kopiuje z kompa na palma i odtwarzam? Kazdego divxa, xvida, rmvb odtworzy?

Mamut ()
Data urodzin:
a jesli chcesz cos bardziej przypominajacego komorke to może Nokia E61, spelnia wszystkie warunki, swietnie radzi sobie z divx. Super dziala najnowszy tomtom, nie ma tylko mozliwosci podpiecia zewn dysku ale co ma ? Mozesz uzywac za to bardzo duzych kart pamieci. Ma nawet WLAN ale przegladanie www na czyms mniejszym niz 5 cali jak dla mnie mija sie z celem czy to na PDA czy na komorce czy nawet na pocketPC. NO i przystepna cena (<800zl za nowke) Jesli chodzi o GPS to kupujesz odbiornik na BT i nie martwisz sie o kable.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team