Witam, na poczatku od razu uprzedzam, ze moje pytania moga wydawac sie glupie, ale na pda nie znam sie w ogole. poniewaz moja komorka dogorywa, niedawno kupilem mp3 przenosna a nawigacja fabryczna w aucie jest taka sobie (MCD w VW Passacie) chcialbym wszystkie te 3 rzeczy sprzedac, dolozyc pewnie cos i kupic urzadzenie ktore mi bedzie: 1. telefonem 2. odtwarzaczem filmow(divx) i muzyki (mp3) 3. bedzie na tym hulac autmapa i tomtom 4. dostepem do sieci (wlan) 5. Dyskiem zewnetrznym I teraz doprecyzuje: 1. Telefon. Wazne zeby ten pda nie byl megakrowiasty. Cos takiego w sam raz

Fajnie jakby sie dawalo wylaczyc dzialanie telefonu przyciskiem na obudowie. 2. Odtwarzanie multimediow. Fajnie gdyby byl w stanie odtwarzac filmy w formacie divx,xvid, rmvb, (mkv nie wymagam

Nie mam pojecia na ile silne sa procki w takich PDA i czy uciagna dekompresje divxa. Czy wrzucajac taki film na pda trzeba go przekonwertowac do jakiegos dziwnego formatu/rozdzielczosci czy po prostu tak jak kompie odtwarzam i jest to tylko kwestia kodekow 3. Bardzo fajnie by bylo,gdyby antena GPS byla wbudowana w obudowe. Nie lubie jak mi cos za duzo wystaje/jest dopinane na kablu. No i wymog, zeby dzialala automapa na tym urzadzeniu automapa, tomtom czy inny podobny soft. 4. WLAN - mam w domu router wifi, wiec byloby fajnie, gdyby sie dalo

5. Nawet nie wiem czy sa takie palmtopy, ale swietnie by bylo gdyby mial z 20GB pamieci wewnetrznej. Ipody przeciez nie sa krowiaste a maja taka pamiec. To byl koncert zyczen

i takie rzeczy to tylko w erze. A jak wyglada zderzenie z rzeczywistoscia? Z gory dzieki za zyczliwe odpowiedzi