Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gadu gadu na windows mobile jak sprawdzić, czy Windows/Office był rejestrowany?? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gadu gadu na windows mobile jak sprawdzić, czy Windows/Office był rejestrowany??
gadu gadu na windows mobile jak sprawdzić, czy Windows/Office był rejestrowany??  
Mam oryginalnego windowsa 98 OEM oraz Worda 97 i worksa również w wersjach OEM. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy programy te były już rejestrowane? Ja ich nie rejestrowałem, jednak komputer był kupiony już z zainsalowanymi tymi programami i nie wiem, czy pracownicy sklepu tego nie zrobili. Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedź.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:gadu gadu na windows mobile jak sprawdzić, czy Windows/Office był rejestrowany??  
Mam oryginalnego windowsa 98 OEM oraz Worda 97 i worksa również w wersjach OEM. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy programy te były już rejestrowane? Ja ich nie rejestrowałem, jednak komputer był kupiony już z zainsalowanymi tymi programami i nie wiem, czy pracownicy sklepu tego nie zrobili. Chyba najprosciej u zrodla czyli u Microsoftu. Pozdrawiam

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:gadu gadu na windows mobile jak sprawdzić, czy Windows/Office był rejestrowany??  
programami i nie wiem, czy pracownicy sklepu tego nie zrobili. Chyba najprosciej u zrodla czyli u Microsoftu. Pozdrawiam To znaczy...? W jaki sposob bożna to zrobić?

Mam oryginalnego windowsa 98 OEM oraz Worda 97 i worksa również w wersjach OEM. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy programy te były już rejestrowane? Ja ich nie rejestrowałem, jednak komputer był kupiony już z zainsalowanymi tymi programami i nie wiem, czy pracownicy sklepu tego nie zrobili. AFAIR to taki stary soft nie wymagał rejestracji (?) Poza tym to ntg.prv.pl

Mam oryginalnego windowsa 98 OEM oraz Worda 97 i worksa również w wersjach OEM. Czy mogę jakoś sprawdzić, czy programy te były już rejestrowane? Ja ich nie rejestrowałem, jednak komputer był kupiony już z zainsalowanymi tymi programami i nie wiem, czy pracownicy sklepu tego nie zrobili. Chyba najprosciej u zrodla czyli u Microsoftu. A że 'Windows 98' to nie 'XP' i przy ponownej instalacji nie ma problemów z rejestracją - jest NIEPOTRZEBNA ! - więc pytanie :czy był rejestrowany czy nie należy to CZYSTO TEORETYCZNYCH REJESTRACJA w MICROSOFCIE systemu Windows 98 lub Windows ME NICZEGO NIE DAJE !!! Systemy te można uaktualniać ze stron MICORSOFTu BEZ PROBLEMU . Nawet PIRACKIE WERSJE )) Mam oryginalnego windowsa 98 OEM oraz Worda 97 i worksa również w wersjach OEM. Czyli NORMALNE - ORYGINALNE !!! - płyty CD z tymi programami . Tak jak każdy je ma w tej postaci (oprócz PIRACKICH wersji !). NIKT NIE MA wersji BOX systemu Windows 98 . WSZYSTKIE są OEM !

To znaczy...? W jaki sposob bożna to zrobić? Zadzwon do pomocy technicznej Microsoftu i powiedz o co chodzi jesli jeszcze przechowuja te dane to ci powiedza, najwyzej bedziesz musial udowodnic, ze nie jestes piratem )) Pozdrawiam.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team