Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS
O:najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS  
W wiadomości :bi1tp6$4cs4...@ID-61226.news.uni-berlin.de, użyszkodnik topek <topek$$$bezspamowy...@post.pl zeznał: ::: PS. Z czystej ciekawości. Czy ktoś z Was korzysta z SonyEricsson ::: P800? Bo :: W pracy lezy sluzbowa w magicznej szufladzie . Wypozyczylem ja na :: kilka dni. :: Owszem funkcje sa, ale rozmiary centertela, tandetna plastikowa :: klapka i os napewno nie jest userfriendly (po przesiadce z nokii i :: siemensa). Jest UF, ale trzeba się do niego przestawić. Jeżeli ktoś wcześniej korzystał z PDA - to doceni. Jeżeli nie - to cóż. To jest PDA z dodaną funkcjonalnością telefonu - nie odwrotnie. :: Jednym slowem dramat. Raczej najlepszy smartphone na rynku. :: Od czasow T68i zaden SE nie powala designem. Aaa . to już wszystko jasne ;P PS. użyj http://my-symbian.com - zobaczysz, co tak naprawdę potrafi P800..

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
topek ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
:: Od czasow T68i zaden SE nie powala designem. Aaa . to już wszystko jasne ;P Bo jestem esteta. Nie lubie rzeczy brzydkich, z grubsza ciosanych. Oprocz funkcji wazne jest wyglad. Obca mi filozofia pana samochodzika.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
W wiadomości :bi1vu2$4a18...@ID-61226.news.uni-berlin.de, użyszkodnik topek <topek$$$bezspamowy...@post.pl zeznał: :: Moja firma ma w ofercie cos takiego jak XDA, bawiles sie tym kiedys ? :: To jest dopiero przyjazny smartphone Tak - bawiłem. Nawet przez dłuższy czas. Zresztą za chwilę XDA II się objawi Jeżeli przyjazność oznacza zwisy - to tak - jest przyjazny ). Choć osobiście bardziej do mnie przemawia rozwiązanie Tungsten|T + T68i po Bluetooth - albo też po blue Toshiba e740, która ma dodatkowo Wi-Fi na pokładzie. ::::: Od czasow T68i zaden SE nie powala designem. ::: Aaa . to już wszystko jasne ;P :: Bo jestem esteta. Nie lubie rzeczy brzydkich, z grubsza ciosanych. :: Oprocz funkcji wazne jest wyglad. Obca mi filozofia pana :: samochodzika. Cóż. nowe SE nie są piękne. Ale T610 chce działać (jeszcze) na szczęście... PS. Jakiś tydzień temu wpadł mi na chwile w ręce P810 - czyli następca P800. Panowie zastąpili plastik aluminium, styllus jest _meta_lowy, MSD 64MB w zestawie, lepszy ekran i aparat afair 800x600. Do tego odchudzony mniej więcej o to, co P800 ma pod styllusem, lżejszy. Żeby tylko obsówki nie było (pobożne życzenia ) - to będzie na święta fajny sprzęcik

::: Jest UF, ale trzeba się do niego przestawić. Jeżeli ktoś wcześniej ::: korzystał z PDA - to doceni. Jeżeli nie - to cóż. To jest PDA z ::: dodaną funkcjonalnością telefonu - nie odwrotnie. :: :: Januszku, to urządzenie ma być dla mnie a nie ja dla urządzenia. Ależ oczywiście. A to, że nie jesteś czymś kompatybilny - trudno. Dla mnie nielogiczna jest Nokia - dla Ciebie SE/// . :: ::::: Jednym slowem dramat. ::: ::: Raczej najlepszy smartphone na rynku. :: :: Zdecydowanie popieram zdanie topka.  A że Tyś zaorcowany /// to :: wiadomo.  Niestety /// dla mnei zionie awarią. A używałeś choć raz P800?

eeee, a kolega ma prawo jazdy? a tak na poważnie to gratuluję. A co w tym dziwnego?? ja tez mam czyste konto... A w sumie specjalnie wolno nie jezdze...

Raczej najlepszy smartphone na rynku. Zdecydowanie popieram zdanie topka.  A że Tyś zaorcowany /// to wiadomo.  Niestety /// dla mnei zionie awarią. Cholera.. chyba jestem chory, ale musze sie zgodzic z Januszem - to obecnie najlepszy smartphone na rynku. Co nie zmienia faktu, ze za te pieniadze mozna miec znacznie lepszy zestaw. I jeszcze na drobne swietowanie zostanie... PS. Napisalem _ZESTAW_ czyli dwa lub wiecej urzadzenia.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team