Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS
najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS  
Podczas sieciowej klikologii odkopałem taki śmieszny, mały programik, przydatny dla tych, którzy mają PDA z Palm OS oraz lubią kolekcjonować punkty karne ). Soft przeznaczony dla PalmOs do rejestrowania zebranych punktów karnych za wykroczenia drogowe. Prezentuje w formie wykresu aktualny stan punktów, daty ich otrzymania i daty ich wygaśnięcia. Dodatkowo zawiera aktualny cennik za wykroczenia drogowe, limity punktów do zebrania. Programik do pobrania jest ze strony producenta: http://www.g-point.biz/download/mandacik-1.02.zip PS. Z czystej ciekawości. Czy ktoś z Was korzysta z SonyEricsson P800? Bo to, że posiadacze pda z PalmOS i PocketPC się znajdą - to jestem pewien . Zresztą... namówię Czapiego na ankietkę . A osoby, które korzystają z P800 niech się ujawnią - coś przydatnego jest ).

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:najlepszy smartphone Dla kierowców - posiadaczy PDA z Palm OS  
to, że posiadacze pda z PalmOS i PocketPC się znajdą - to jestem pewien . Zresztą... namówię Czapiego na ankietkę . A osoby, które korzystają z P800 niech się ujawnią - coś przydatnego jest ). Ankieta offtopiczna?!? No dobra... pomyśli się. W ogóle, to może mi ktoś napisze, czego jeszcze by oczekiwał po ankietach na stronie. Wstępna wersja skryptu ma takie możliwości:   - głosowania 1 użytkownik - 1 głos,   - dowolna ilość opcji,   - opis w myml,   - zamiast opcji można dać wybór z listy lub dopisanie własnego tekstu,         * określanie rodzaju wartości (liczbowa, tekstowa, wybór)   - wygasanie po dowolnej ilości dni,   - wielokrotne wybory. Na razie tyle. W razie jakichkolwiek pomysłów dajcie mi znać. Poza tym jeszcze planuję zrobić skrypcik pt. post dnia (może tygodnia - bo nie wiem, czy dzienne zbieranie danych cokolwiek da). Idea jest stosunkowo prosta, każdy użytkownik może podać mid artykułu, może jeszcze jakiś score rzędu 1-10 do tego. Najczęściej wpisywany post skrypt ściągnie z serwera i dopisze do bazy. Gdyby głosowania były cotygodniowe, możnaby dać jakieś kategorie... Co o tym myślicie? Mógłbym liczyć na zainteresowanie grupowiczów w tej kwestii?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
to, że posiadacze pda z PalmOS i PocketPC się znajdą - to jestem pewien . znajdą się... Palm OS na Tungstenie... ale nigdy w życiu nie dostałem punktów karnych...

W wiadomości :bi0nkp$21v...@foka.acn.pl, użyszkodnik WooWoo <wwec...@poczta.onet.pl zeznał: :: znajdą się... Palm OS na Tungstenie... Nasi! )))))

[..] ale nigdy w życiu nie dostałem punktów karnych... eeee, a kolega ma prawo jazdy? a tak na poważnie to gratuluję.

topek ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:

PS. Z czystej ciekawości. Czy ktoś z Was korzysta z SonyEricsson P800? Bo
W pracy lezy sluzbowa w magicznej szufladzie . Wypozyczylem ja na kilka dni. Owszem funkcje sa, ale rozmiary centertela, tandetna plastikowa klapka i os napewno nie jest userfriendly (po przesiadce z nokii i siemensa). Jednym slowem dramat. Od czasow T68i zaden SE nie powala designem.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team