|
|
|
obrazki urodzinowe Nowe wzory na serwerek?
|
|
|
Mam zeskanowane 2 (na razie) wzory na obrazki urodzinowe dla dzieci (z Anny sierpnien 1999). Czy sa chetni (oprocz Bernadetty, ktora je juz dostala) i czy umieszczac je na serwerku - jesli tak, to jak - prosze o wskazowki. Pozdrawiam. Arleta
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:obrazki urodzinowe Nowe wzory na serwerek?
|
|
|
ja jestem zainteresowana. jakiej wielkosci to obrazki ? czy jest dodatkowo alfabet, zeby dohaftowac imie i date ? maja
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
ja jestem zainteresowana. jakiej wielkosci to obrazki ? czy jest dodatkowo alfabet, zeby dohaftowac imie i date ? Obrazki byly podpisane, ale alfabetu nie skanowalam - moge to uzupelnic. Przesle Ci je zaraz, jesli Ci sie spodobaja, dosle schemat. AP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anny sierpnien 1999). Czy sa chetni (oprocz Bernadetty, ktora je juz dostala) i czy umieszczac je na serwerku - jesli tak, to jak - prosze o wskazowki. Pozdrawiam. Arleta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do nowego katalogu obrazki dla milusinskich wrzucialam 2 schematy pajacy a Anny (sierpien 1999) i poduszke z wrozka z wrzesniowej Susanny. Wkrotce dodam jeszcze obrazek do kompletu z poduszka z tym samym motywem. Mam nadzieje, ze sie spodobaja, szczegolnie mamom i ciociom, ktore beda chcialy sprawic swoim pociechom prezent. Ja wlasnie skonczylam wyszywac motyw z wrozka (z poduszki), ale zamierzam dodac imie dziecka i date urodzenia i oprawic go w ramke. Pozdrawiam. Arleta
|
|
|
|
|
|
|
|