|
|
|
O:mapa samochodowa polski Nawigacja samochodowa.
|
|
|
AM?? Akurat nie używałem Mio, ale na interfejs AM złego słowa powiedzieć nie mogę A ja dobrego. Mam to IGO, zobaczę jak to wygląda... (ze strony producenta: pokrycie Polski: 67% hmmm). To potestowałem igo. Całkiem fajne, zna drogi parkingowe, których nie ma automapa. Ale albo ma znacznie mniejsze możliwości od AM, albo są głęboko ukryte. Pewnie pozostanę przy AM, ale pojeżdżę trochę z IGO.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Mam to IGO, zobaczę jak to wygląda... (ze strony producenta: pokrycie Polski: 67% hmmm). To potestowałem igo. Całkiem fajne, zna drogi parkingowe, których nie ma automapa. Ale albo ma znacznie mniejsze możliwości od AM, albo są głęboko ukryte. Żartujesz. Spróbuj tylko nie myśleć jak user AM, bo to sprawia problemy. Myśl logicznie. Czego konkretnie nie możesz zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Czego konkretnie nie możesz zrobić? Raczej nie to, czego nie mogę zrobić, tylko czego nie mogę ustawić. A AM ma tyle możliwości dokonfigurowania, że tutaj nawet nie widzę czegoś podobnego. A już największą bzdurą jest po wpisaniu dokładnego miasta wybór pomiędzy dzielnicami. Komu to przydatne? Wolę w AM bieżący podgląd _wszystkich_ wariantów wyboru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komu to przydatne? Wolę w AM bieżący podgląd _wszystkich_ wariantów wyboru. To znaczy jakiego wyboru? Wpisywanie nazwy (miasta, ulicy) możesz w I-go przerwać w dowolnym momencie, dostaniesz właśnie listę wszystkich do wyboru ograniczonych do liter które już wpisałeś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czego konkretnie nie możesz zrobić? Raczej nie to, czego nie mogę zrobić, tylko czego nie mogę ustawić. Pisz czego, to może się dowiesz jak. Dziś wrzucam spolszczenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziś wrzucam spolszczenia
|
|
|
|
|
|
|
|