Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony Smartphone

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP
smogg (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP 2 Years, 6 Months ago  
Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ pomoże ktoś? pozdro smogg

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Rais (Visitor)
Birthdate:
O:winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP 2 Years, 6 Months ago  
Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować.

Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować.

smogg (Visitor)
Birthdate:
Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować. autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ pozdro smogg

Zorbas (Visitor)
Birthdate:
autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ A tryby zgodności?

Rais (Visitor)
Birthdate:
homo sapiens o pseudonimie Rais naskrobał/a: Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) mam XP z SP2 Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować. autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ Popatrz na te _link_i: http://tennapel.nomoretangerines.com/viewtopic.php?t=576 http://doo.nomoretangerines.com/nevhood/_link_s2.htm Wygląda, że może pomóc Application Compatibility Toolkit http://www.b.iprogramy.net/program/549

Go to top Post Reply