Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP
smogg ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP  
Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ pomoże ktoś? pozdro smogg

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Rais ()
Data urodzin:
O:winx gry Poddaję się - Neverhood na WinXP  
Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Witam, sprawiłem sobie ostatnio prezent z okacji znalezienia fajnego lombardu/lumpeksu/sklepu ze wszystkim ;P i wynalazłem tam Neverhooda i za cholerę nie mogę go zainstalować na Windowsie XP, znalazłem w internecie jakis patch na problem z ładowaniem stanu gry, ale jak to zainstalować/uruchomić to nie mam pojęcia... we właściwościach plików wykonaczych na CD nie mogę nigdzie ustawić trybu zgodności z Windowsem 95/98 :/ Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować.

smogg ()
Data urodzin:
Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować. autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ pozdro smogg

autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ A tryby zgodności?

Rais ()
Data urodzin:
homo sapiens o pseudonimie Rais naskrobał/a: Hm... Neverhood działa normalnie pod XP (na pewno pod XP z SP2) mam XP z SP2 Może napisz dokładniej co to znaczy, że nie możesz zainstalować. autorun się włącza, klikam na Install i wyskakuje komunikat This program requires Windows 95 to run i  dupa, próbuje uruchomić przez setup.exe z cd i dupa - nic się nie dzieje... :/ Popatrz na te _link_i: http://tennapel.nomoretangerines.com/viewtopic.php?t=576 http://doo.nomoretangerines.com/nevhood/_link_s2.htm Wygląda, że może pomóc Application Compatibility Toolkit http://www.b.iprogramy.net/program/549

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team