Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
nowe gry symbian Czy warto zamienic 7650 na 6800? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: nowe gry symbian Czy warto zamienic 7650 na 6800?
nowe gry symbian Czy warto zamienic 7650 na 6800?  
Nie zagrasz w kilkanascie znakomitych wciagajacych gier (w tym i Dooma...) w To jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że Nokia to telefon dla dresa Komórkę kupiłeś bo można sobie na niej pograć i nowe gry załadować? A komputer (maszyna licząca) kupujesz tylko po to, żeby uzywać kalkulatora ??? Kiedyś (czytaj - dawno temu) telefon służył do rozmawiania. Teraz staje sie całym biurem. Kiedyś komputer służył tylko do obliczeń... A teraz ?? A teraz możesz na nim zrobić kupe rzeczy o których 10 lat temu nikt wogole nie myslał. To samo jest z komórkami. Kiedyś miałeś tel z pamiecią na 100 pozycji i 15 smsów... (gdzieś u mnie jeszcze lezy taka nokia z czasów gdy kart sim nie bylo) - oprócz dzwonienia i wysyłania smsów nic wiecej nie dało sie zrobić. A teraz w telefonie masz prawie to samo co w komputerze - pojawia sie system operacyjny, kolory wyswietlacz, masa opcji, programów. I nie wciskaj kitu, że Nokia to telefon dladresa bo mozna sobie gry powgrywać. Zazdrościsz, że ktoś ma Nokie z Symbianem i może sobie w głupiego Dooma pograć ?? Inni producenci też idą w ta stronę - masz przecież Siemensa SX1. To też jest telefona dla dresa, bo można sobie tam gry powgrywać ??? To może P800 i P900 też ??? Dresiarstwo w Nokii zaczęło się z 3210 i dalej ciągnie sie z np 3510/3510i. Nie mówie, że wszyscy mający takie telefony to dresy, tylko że wiekszośc dresów ma takie telefony (z tych co mają Nokie). Oczywiście dla dresa nie jest już taki Siemens w którym można sobie ustawić częstotliwość migania diod po bokach... Bardzo przydatna opcja. (ale nie pamietam który to model). Zresztą taka Nokia 3210 robi za Golfa wśród telefonów - tyle można było tuningować. I to raczej na tym polega dresiarstwo. Ludzie sie po prostu czepiają Nokii tak samo jak Microsoftu. To jest gówno i tyle. A i tak wszyscy dalej tego uzywają.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:nowe gry symbian Czy warto zamienic 7650 na 6800?  
dresiarza, który nie potrafi przyswoić niczego więcej. A czy przypadkiem nie chodzi tu o to, że Nokia jest tak popularną marką, że każdy (nawet Dres ) go posiada? (lub chce).

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

i doplacic 150? nowka sztuka. Prosze o wypowiedz uzytkownikow 6800 bo bawilem sie nia 5 min a to za malo
Najlepiej powiedz do czego służy Ci telefon, bo tak najłatwiej doradzić czy zamieniać się czy nie. Jeśli potrzebujesz funkcjonalny telefon i do zabawy i do pracy do którego można władować mnóstwo fajnych i przydatnych rzeczy, dobrego wyświetlacza TFT, aparatu cyfrowego i jednocześnie olewasz, że słaba bateria to pozostañ przy 7650. Jeśli piszesz duuużo SMS i dużo wygodniejsze jest dla Ciebie pisanie na klawiaturze QWERTY, potrzebujesz dobrej baterii, chciałbyś mieć zawsze możliwość posłuchania radia to zamiana raczej tak. BTW: Nie widzę sensu w dopłacie aż 150 zł do telefonu IMO dużo mniej funkcjonalnego.

w To jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że Nokia to telefon dla dresa Komórkę kupiłeś bo można sobie na niej pograć i nowe gry załadować? Jesli dla Ciebie mozliwosc dogrania prawie dowolnej aplikacji i co za tym idzie, powiekszenie funkcjonalnosci telefonu jest dresiarskie no to wybacz... Jak Ci przeszkadzaja mozliwosci 7650 to kup sobie 5110 albo Siemensa S6 - z nich sie da tylko komfortowo dzwonic i smsowac... Ale pewnie 5110 by byla za dresiarka, bo Ty w komorce nie potrzebujesz loga operatora i budzika. No i jeszcze przeciez panel sie da zmienic - co za wies nie?! Chcialem tylko uzmyslowic na co pozwala 7650: symbian daje prawie nieograniczone mozliwosci, wiec KAZDY telefon bez symbiana z definicji jest duzo gorszy jesli chodzi o funkcje od 7650 - nawet jak bedzie mial jave czy pochodne... Smiac mi sie chce, jak jakis cymbal pisze ze woli np. T630 od 7650 bo 7650 ma malo funkcji - brakuje mi czegos to sobie to wgrywam i uzywam jako dodatkowa opcje w menu... (o ile oczywiscie ktos to napisal pod symbiana... Dyskusja byla zdaje sie o tym, czy warto zamienic 7650 na 6800. Ale widze, ze mamy do czynienia z oslami, dla ktorych czolowym zadaniem jest dojebanie posiadaczom Nokii - ze dresiarska, syf itp. Nokia od lat robi i robila znakomite telefony, wiekszosc nowinek na przestrzeni lat w telefonach byla wprowadzana wlasnie przez nich (i dalej jest...) A Was nie wiedziec czemu krew zalewa ze maja wiekszosc rynku i moga sobie pozwolic na eksperymenty w rodzaju 3650, 7600, itp. Jest kapitalizm, konkurencja i jest wybor, wiec nie widze w czym problem? Nie podobaja mi sie produkty Nokii to kupuje co innego, ale przynajmniej w dyskusji uzyjcie jakis innych ciekawszych argumentow niz to, ze Nokia z definicji jest dresiarska bo to robi sie zalosne i nudne BMW tez jest dresiarskie i syfowate bo paru bucow w dresach je ma?!! Zal mi was... Pewnie meczycie sie ze swoimi syfami typu S55, M55, T68i, T610, T630, V50 itp i szlag was trafia, ze konstrukcja Nokii z 2002 bije nadal na glowe wiekszosc badziewi wypuszczanych przez konkurencje - widzicie tylko jej wielkosc, wage i baterie .pajdek www.adayinthelife.whad.pl

miko ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
demami czy grami z 8 bitowego Spectrum czy C64... Nie wiedzialem. Mam prosbe - moze wskazesz mi zrodla i instrukcje to tego. Moze ja rzeczywiscie nie potrafie wykorzystac tego telefonu do maxa. Mam 36 lat i 3 dzieci tak zeby nie bylo niedomowien ze jestem dresem. Pozdrawiam

Nie wiedzialem. Mam prosbe - moze wskazesz mi zrodla i instrukcje to tego. Moze ja rzeczywiscie nie potrafie wykorzystac tego telefonu do maxa. Mam 36 lat i 3 dzieci tak zeby nie bylo niedomowien ze jestem dresem. Pozdrawiam http://www.aivanet.com/en/?show=6

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team