w To jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, że Nokia to telefon dla dresa
Komórkę kupiłeś bo można sobie na niej pograć i nowe gry załadować? Jesli dla Ciebie mozliwosc dogrania prawie dowolnej aplikacji i co za tym idzie, powiekszenie funkcjonalnosci telefonu jest dresiarskie no to wybacz... Jak Ci przeszkadzaja mozliwosci 7650 to kup sobie 5110 albo Siemensa S6 - z nich sie da tylko komfortowo dzwonic i smsowac... Ale pewnie 5110 by byla za dresiarka, bo Ty w komorce nie potrzebujesz loga operatora i budzika. No i jeszcze przeciez panel sie da zmienic - co za wies nie?! Chcialem tylko uzmyslowic na co pozwala 7650: symbian daje prawie nieograniczone mozliwosci, wiec KAZDY telefon bez symbiana z definicji jest duzo gorszy jesli chodzi o funkcje od 7650 - nawet jak bedzie mial jave czy pochodne... Smiac mi sie chce, jak jakis cymbal pisze ze woli np. T630 od 7650 bo 7650 ma malo funkcji - brakuje mi czegos to sobie to wgrywam i uzywam jako dodatkowa opcje w menu... (o ile oczywiscie ktos to napisal pod symbiana...

Dyskusja byla zdaje sie o tym, czy warto zamienic 7650 na 6800. Ale widze, ze mamy do czynienia z oslami, dla ktorych czolowym zadaniem jest dojebanie posiadaczom Nokii - ze dresiarska, syf itp. Nokia od lat robi i robila znakomite telefony, wiekszosc nowinek na przestrzeni lat w telefonach byla wprowadzana wlasnie przez nich (i dalej jest...) A Was nie wiedziec czemu krew zalewa ze maja wiekszosc rynku i moga sobie pozwolic na eksperymenty w rodzaju 3650, 7600, itp. Jest kapitalizm, konkurencja i jest wybor, wiec nie widze w czym problem? Nie podobaja mi sie produkty Nokii to kupuje co innego, ale przynajmniej w dyskusji uzyjcie jakis innych ciekawszych argumentow niz to, ze Nokia z definicji jest dresiarska bo to robi sie zalosne i nudne

BMW tez jest dresiarskie i syfowate bo paru bucow w dresach je ma?!! Zal mi was... Pewnie meczycie sie ze swoimi syfami typu S55, M55, T68i, T610, T630, V50 itp i szlag was trafia, ze konstrukcja Nokii z 2002 bije nadal na glowe wiekszosc badziewi wypuszczanych przez konkurencje - widzicie tylko jej wielkosc, wage i baterie

.pajdek
www.adayinthelife.whad.pl