Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
jak zainstalować windows mobile Windows Mobile PL (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: jak zainstalować windows mobile Windows Mobile PL
Aphi ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
jak zainstalować windows mobile Windows Mobile PL  
Witam! Przymierzam się do zakupu pierwszego PDA i zdecydowałem się na Asusa A696. Oferujący ten palmtop na allegro czasem piszą że został on zakupiony u polskiego dystrybutora i ma Windows Mobile w polskiej wersji. Inni piszą, że istnieje możliwość wgrania polskiej lokalizacji. I tu mam pytanie: Czy Windows Mobile istnieje w polskiej wersji, czy może jak sądze po przegrzebaniu netu istnieje wyłącznie możliwość spolszczenia przez dogranie polskiej lokalizacji? Interesuje mnie to z dwóch powodów: 1. Zastanawiam się czy opłaca się dopłacić ponad 100zł i kupić tam, gdzie piszą, że został zakupiony w Polsce. 2. System fabrycznie polski z pewnością byłby mniej awaryjny i problemowy niż taki z polską lokalizacją.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:jak zainstalować windows mobile Windows Mobile PL  
I tu mam pytanie: Czy Windows Mobile istnieje w polskiej wersji, czy może jak sądze po przegrzebaniu netu istnieje wyłącznie możliwość spolszczenia przez dogranie polskiej lokalizacji? Istnieje, chociaż większości dystrybutorów nie chce się przygotowywać wersji specjalnie na polski rynek. A to aż taki duży problem nauczyć się tych paru słów? W dobie internetu wypadałoby trochę angielskiego znać, czasem to aż wstyd słuchać Polaków za granicą.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Aphi ()
Data urodzin:
A to aż taki duży problem nauczyć się tych paru słów? W dobie internetu wypadałoby trochę angielskiego znać, czasem to aż wstyd słuchać Polaków za granicą. Hmm. A gdzie napisałem, że nie znam angielskiego? Mieszkam w Polsce, pracuje w Polsce i lubię pisać i mówić po polsku i nie lubię takich dziwolągów pół-polskich/pół-angielskich jakie powstają przy instalacji polskich programów na angielskim systemie. W pracy mam angielską wersję XPka i mam z nim czasem kłopoty przy próbie instalacji polskich programów. Nie wszystkie się dają tak łatwo zainstalować i odpalić.

Mieszkam w Polsce, pracuje w Polsce i lubię pisać i mówić po polsku i nie lubię takich dziwolągów pół-polskich/pół-angielskich jakie powstają przy instalacji polskich programów na angielskim systemie. W pracy mam angielską wersję XPka i mam z nim czasem kłopoty przy próbie instalacji polskich programów. Nie wszystkie się dają tak łatwo zainstalować i odpalić. Mam większośc po angielsku, część po polsku i niemiecku, a system to mam wogóle włoski ;p I żadnych problemów ze względu na wersje językową. (pda również po włosku, soft it-ang-pol i też działa) Natomiast używanie, zwłaszcza pda, w języku oryginalnym jest o tyle dobre, że nie ma bzdurnego tłumaczenia. Wgrałem sobie kiedyś spolszczenie do jasjara. I dopiero jak je wypieprzyłem to byłem w stanie prawidłowo BT skonfigurować. Jakiś kretyn tak to potłumaczył że własciwie nie wiedziałem co ustawiam.

ZOMO ()
Data urodzin:

instalacji polskich programów na angielskim systemie. W pracy mam angielską wersję XPka i mam z nim czasem kłopoty przy próbie instalacji polskich programów. Nie wszystkie się dają tak łatwo zainstalować i odpalić.
nie liczyl bym na wiele polskich programow na WM Zomo

2. System fabrycznie polski z pewnością byłby mniej awaryjny i problemowy niż taki z polską lokalizacją.         Teoretycznie tak. Ale ja wolę kupić np. urządzenie HTC i jak mam jakiś problem np. zmienić ROM na nowszy, świeżo zrobiony przez maniaków z XDA-Developers - np. HTC BlueAngel oryginalnie dostarczany jako 2003, widziany jako testowy z WM5 ostatecznie dziś ma nawet WM6.         Jakub

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team