|
|
|
dzwonki do telefonów LOGOS - chrześcijańskie obrazki i dzwonki do telefonów
|
|
http://www.sms.jezus.pl/ Waze_link_a za rozbawienie w pierwszym momencie, bo dalej wolałem się nad problemem nie zastanawiać. Ah, i jeszcze to; <_meta_ name= Keywords content= sms, logo, komurka, logosy, nokia, simens, motorola, tpsa, era, plus, idea, <_meta_ name= De_script_ion content= Najleprze chrześcijańskie dzwonki i logosy do komurek A jak się pogoogla to wychodzi, że tematyka całkiem popularna. *opad* Ewengelizujcie przez SMS, bracia.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Waze_link_a za rozbawienie w pierwszym momencie, bo dalej wolałem się nad problemem nie zastanawiać. Ale czemu tu się dziwić? Elektroniczne dewocjonalia - z tradycją w nowoczesność. 
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
Ale czemu tu się dziwić? Elektroniczne dewocjonalia - z tradycją w nowoczesność. Prośmy świętego Izydora [1] aby na pręgu nie było trolli. Święty Izydorze - wyjednaj nam u pana łaski niezbędna do surfowania na chwałę bożą. Nich nasze serwery będą czyste a czytniki święte. Daj mi siłe, abym nie zbluzgał trolla na usenecie tylko wybaczył mu jak bliźniemu. Uchroń nas od oftopików. [1] sw.Izydor - patron Internetu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ah, i jeszcze to; <_meta_ name= Keywords content= sms, logo, komurka, logosy, nokia, simens, motorola, tpsa, era, plus, idea, <_meta_ name= De_script_ion content= Najleprze chrześcijańskie dzwonki i logosy do komurek He he dodam sobie do mojej listy śmieszności na zły humor. no cóż zwykłe Burale, bo nie wiem jak to nazwać, nie wydaje mi się, żeby użytkownicy Internetu pisali aż z takimi błędami jak autorzy tego kodu Pozdrawiam Ann
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He he dodam sobie do mojej listy śmieszności na zły humor. no cóż zwykłe Burale, bo nie wiem jak to nazwać, nie wydaje mi się, żeby użytkownicy Internetu pisali aż z takimi błędami jak autorzy tego kodu Koleżanka nowa na grupach dyskusyjnych? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<_meta_ name= Keywords content= sms, logo, komurka, logosy, nokia, simens, motorola, tpsa, era, plus, idea, <_meta_ name= De_script_ion content= Najleprze chrześcijańskie dzwonki i logosy do komurek A jak się pogoogla to wychodzi, że tematyka całkiem popularna. *opad* Ewengelizujcie przez SMS, bracia. Ja chyba ich zacznę ortografizować...
|
|
|
|
|
|
|
|