Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
microsoft windows mobile 5.0 magneto Palmtopy GPS - prośba o poradę - który wybrać ? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: microsoft windows mobile 5.0 magneto Palmtopy GPS - prośba o poradę - który wybrać ?
O:microsoft windows mobile 5.0 magneto Palmtopy GPS - prośba o poradę - który wybrać ?  
MIO P350 ma dla mnie podstawową wadę, którą dość szybko odkryłem po kupnie: rozmieszczenie przycisków sprzętowych na obudowie jest takie, że praktycznie nadaje sie do użytku tylko w samochodzie (na przykład z Automapą). Jakiekolwiek przenoszenie bez jakiejs specjalnej obudowy powoduje, ze przyciski raz po raz wlaczaja urzadzenie, a blokada powoduje tylko tyle, ze po kilku sekundach sie wylacza. Ale jak jest nacisk, na przyklad w kieszenie lub plecaku, to znowu sie wlacza, i tak wkolko. Szybko dochodzi do zuzycia baterii. eee, Możesz zrobic aby tylko jednym właczyć (włącznikiem/wyłacznikiem) i zrobić dodatkowo blokadę na 5 s. Z drugie strony pewnie lepiej nosić PDA w etui np. Krusella i wtedy problemów zupełnie ma. Możesz też skorzystać z ON/OFF'a. pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:microsoft windows mobile 5.0 magneto Palmtopy GPS - prośba o poradę - który wybrać ?  
Dziękuję wszystkim za porady ! Wybrałem A636N Pierwsze wrażenia są bardzo dobre , system PL , instalacja AM poszła bez najmniejszych problemów . (trzeba całkowicie wyłączyć ZoneAlarm) Oby tak dalej był to taki bezproblemowy sprzęt Zainstalowanie kilkunastu kategorii z mobilne.net trochę spowolniło działanie . W samochodzie GPS łapie sygnał w ciągu kilki sekund w domu różnie z tym bywa .

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Joe ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Witam w klubie ... pomiędzy pomiarami GPS możesz sobie pooglądać, przygotowane specjalnie na rozdzielczość palmtopka, 140 odcinki Sondy z Kurkiem i Kamińskim. Dostępne w otchłani sieci p2p ...

140 odcinki Sondy z Kurkiem i Kamińskim
Oglądałem , ale w tej większej rozdzielczości  )) Jaka szkoda że dostępne jest tylko 140 odcinków  ((

] ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Dziękuję wszystkim za porady ! Wybrałem A636N Pierwsze wrażenia są bardzo dobre , system PL , instalacja AM poszła bez najmniejszych problemów . (trzeba całkowicie wyłączyć ZoneAlarm) Oby tak dalej był to taki bezproblemowy sprzęt Zainstalowanie kilkunastu kategorii z mobilne.net trochę spowolniło działanie . W samochodzie GPS łapie sygnał w ciągu kilki sekund w domu różnie z tym bywa .  Kilka sekund to znaczy  1-9 sek. ?? Raczej nie wierzę że po włączeniu za tyle złapie fix'a  - przy zgubieniu sygnału to tak

Kilka sekund to znaczy  1-9 sek. ?? Raczej nie wierzę że po włączeniu za tyle złapie fix'a  - przy zgubieniu sygnału to tak
Nie robiłem dokładnych pomiarów tylko wsiadałem do autka i ustawiałem cel podróży . W czasie kiedy maszynka szukała sygnału zapinałem pasy , uruchamiałem silnik, zapalałem papierocha i ruszałem , a GPS był już gotowy . Dzisiaj zmierzyłem dokładne czasy . Pierwsze uruchomienie (po 20-tu godzinach przerwy) pozycja była ustalona po 30 sekundach . Przejechane około 3-4 km i przerwa 1 godzina Drugie uruchomienie - pozycja ustalona po 5 sekundach Przejechane około 4-5 km i 2 godzinki przerwy Trzecie uruchomienie - pozycja ustalona po 7 sekundach Czy to jest wiarygodne ?

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team