Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
opera smartphone Smartphone/Palmtop z WiFi i dobrą przeglądarką WWW (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: opera smartphone Smartphone/Palmtop z WiFi i dobrą przeglądarką WWW
K ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:opera smartphone Smartphone/Palmtop z WiFi i dobrą przeglądarką WWW  
Masz do polecenia jakiĹ  sprawdzony sprzÄ t do przeglÄ dania sieci, czy tylko dyskusje w tym stylu? wg mnie dobrze kombinujesz..... konstrukcje z wysuwana klawiatura dla mnie to pomylka, ani na tym nic komfortowo nie napiszesz, a do wysylania/wpisywania czesto krotkich komunikatow/adresow etc. w terenie srednio sie nadaja (otwieranie/zamykanie, czesci ruchome etc.) oprocz n61i zastanow sie nad samsungiem sgh-i600 lub htc s710 (chyba).... ja bym postawil na samsunga (11mm grubosci 100 g wagi - mozna nosic na smyczy pod swetrem etc.) jezeli chcesz zastapic jednoczesnie laptopa to htc universal lub stara poczciwa nokia 9500, ktora wg mnie wraz z rozwojem opery mini spokojnie daje rade jako www browser....

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Franc ()
Data urodzin:

Szukam smartphone'a z WiFi i dobrą przeglądarką WWW html. Do tej pory znalazłem info, że najlepsze przeglądarki ma Nokia z S60, a Mobile Internet Explorer i Opera Mobile źle wyświetlają większość stron. Mój faworyt to E61i (mogę mieć go w Erze za 1pln).
Wbudowana w E61 przegladarka jest bardzo wygodna. Jedyne czego mi brakuje to pelnego wsparcia dla javy (nie chodzi mi o _java_script__), ale tego to chyba zadna przegladarka mobilna nie zrobi tak jak na PC. Przydaloby sie to  do uruchomiania apletow odpowiedzialnych np. za wyswietlanie obrazu z kamery IP (wiele posiada mozliwosc wyboru wtyczki ActiveX lub wlasnie Javy). Dziwi mnie ze Nokia nie robi update tej przegladarki. Swoja droga sporo o niej informacji u zrodla: http://www.forum.nokia.com/main/resources/technologies/browsing/S60_b... Wracajac do samej uzytecznosci- strony wyswietla szybko (WIFI oczywiscie jest najlepszym polaczeniem), przyjemnie sie skaluje obraz, ktory przy okazji na horyzontalnie umieszczonym ekranie jest bardziej zblizony do tego widzianego na ekranie komputera. W PKOinteligo robilem przelewy i to dzialalo. Czekam na nowa Opere 9 mobile, ale poki co na co dzien spokojnie OOS wystarcza. Pozdrawiam Franc

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
FiLiP ()
Data urodzin:
Wbudowana w E61 przegladarka jest bardzo wygodna. Dzięki za info. Zdecydowałem się na zakup i wybrałem E61i. Małe lekkie i bateria długo trzyma. Testowałem stroyn www i znaczna większość wyświetlała się OK. Jedynie czasami były zanaczki [/] zamiast dwielkich grafik i przeglądarka wieszała się. Jednak do stron bez bajerów jest super. Mam pytanie: Czy jak dołożę kartę pamięci do E61i to przeglądarka będzie mogła z niej korzystać i nie wywalać błędów, że ma zbyt mało pamięci itp itp? Pewnie istotny jest tylko RAM w samej komórce.

Franc ()
Data urodzin:

Mam pytanie: Czy jak dołożę kartę pamięci do E61i to przeglądarka będzie mogła z niej korzystać i nie wywalać błędów, że ma zbyt mało pamięci itp itp? Pewnie istotny jest tylko RAM w samej komórce.
Patrzylem u siebie i w opcjach przegladarki nie ma mozliwosci zmiany miejsca przechowywania danych cache. Co jakis czas wchodze w opcje zaawansowane i po prostu wykonuje 'wyczysc cache'. Z tym, ze w przypadku mocno rozbudowanych stron, gdy zaglebiam sie w kolejne _link_i.

FiLiP ()
Data urodzin:
Patrzylem u siebie i w opcjach przegladarki nie ma mozliwosci zmiany miejsca przechowywania danych cache. Co jakis czas wchodze w opcje zaawansowane i po prostu wykonuje 'wyczysc cache'. Z tym, ze w przypadku mocno rozbudowanych stron, gdy zaglebiam sie w kolejne _link_i. Po czyszczeniu mniej sie wiesza? Out of memory to  przez zapchany cache?

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team