Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry java 2 44 laptop sprzedam (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry java 2 44 laptop sprzedam
gry java 2 44 laptop sprzedam  
Witam Mam do sprzedania laptop Compaq 2145CA. Stan bardzo dobry, kupiony w salonie w marcu tego roku, zatem jeszcze na gwarancji. Laptop pracuje jako komputer stacjonarny, nie byl przenoszony, zatem nie ma zadnych uszkodzen ani zarysowan. Nie ma wypalonych pixeli ani bad-blockow. Sprzedaje, poniewaz na moje potrzeby jest zbyt slaby... Parametry: Procesor : AMD Athlon 2,4 XP+ Pamięć : 512MB DDR (max. 1024M Grafika : ATI MOBILITY RADEON 64MB 4X AGP Matryca : 15 TFT SXGA ( 1400x1050) Dysk twardy : 60 GB ( ATA 100 ) Napędy : Combo DVD+CD-RW x16/x8/x8/x8, FDD 1,44 Komunikacja : Modem 56Kbps, Sieć 10/100Mbps Multimedia : Karta zgodna z SoundBlaster Pro, 3D Surround, wbudowane głośniki stereo, wbudowany mikrofon Porty : Szeregowy, 2 x USB, VGA, Słuchawki, Mikrofon, tv-out, 1 x PCIMCIA Mysz, klawiatura : Touch pad Oprogramowanie : Microsoft Windows XP Home Edition En SP1 oraz Compq QuickRestore System Recovery Waga : 3,3 KG W zestawie oczywiscie sprawny zasilacz i bateria. Zdjecie: http://www.3tech.pl/notebook_multimedialny.html?id=50 Moj wyglada identycznie. Do obejrzenia w Warszawie. Cena rynkowa to ok 5800 brutto, moja 5300, do ew. negocjacji. mail: clockwor...@poczta.onet.pl

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Mermi ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
gry java 2 44 laptop sprzedam  
Witam Mam do sprzedania laptop Compaq 2145CA. Stan bardzo dobry, kupiony w salonie w marcu tego roku, zatem jeszcze na gwarancji. Laptop pracuje jako komputer stacjonarny, nie byl przenoszony, zatem nie ma zadnych uszkodzen ani zarysowan. Nie ma wypalonych pixeli ani bad-blockow. Sprzedaje, poniewaz na moje potrzeby jest zbyt slaby... Parametry: Procesor : AMD Athlon 2,4 XP+ Pamięć : 512MB DDR (max. 1024M Grafika : ATI MOBILITY RADEON 64MB 4X AGP Matryca : 15 TFT SXGA ( 1400x1050) Dysk twardy : 60 GB ( ATA 100 ) Napędy : Combo DVD+CD-RW x16/x8/x8/x8, FDD 1,44 Komunikacja : Modem 56Kbps, Sieć 10/100Mbps Multimedia : Karta zgodna z SoundBlaster Pro, 3D Surround, wbudowane głośniki stereo, wbudowany mikrofon Porty : Szeregowy, 2 x USB, VGA, Słuchawki, Mikrofon, tv-out, 1 x PCIMCIA Mysz, klawiatura : Touch pad Oprogramowanie : Microsoft Windows XP Home Edition En SP1 oraz Compq QuickRestore System Recovery Waga : 3,3 KG W zestawie oczywiscie sprawny zasilacz i bateria. Zdjecie: http://www.3tech.pl/notebook_multimedialny.html?id=50 Moj wyglada identycznie. Do obejrzenia w Warszawie. Cena rynkowa to ok 5800 brutto, moja 5300, do ew. negocjacji. mail: clockwor...@poczta.onet.pl Po ponad pol roku uzytkowania i co za tym idzie zblizajacym sie terminie konca gwarancji (zostalo ok 5 miesiecy) laptop stracil na wartosci 500zl??? Cena o 1tys zl za duza Pozdr Mermi

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team