Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry java forum gra java poprze wap (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry java forum gra java poprze wap
gry java forum gra java poprze wap  
problem taki Umiescilem na serwerze powiedzmy www.serwer.com/gry/ gry java, w katalogu gra1 znajduje sie gra1.jar i gra1.jad Wchodze w noikii do laczy do plikow, wybieram gry i wpisuje adres www.serwer.com/gry/gra1/gra1.jar dostaje komunikat ze strona nie moze zostac wyswietlona (a to sa lacza do plikow) Co powinienenm wpisac, wpisujac www.serwer.com/gry/gra1 dostane pewnie komunikat acces vorbiden (czy cos takiego) Podlacznenie przez kabel narazie odpada. i mam jeszcze jedna prosbe, moze ktos wyslac mmsa, (z telefonu koniecznie) obojetnie jakiego, bo cos mi sie nie zgadza (dostaje komunikat zamaist mmsa -gdy wysylam z www- ze po zalogowaniu na stronie obejrze go, to absurd, nie po to zakladalem konto na idei.pl by zamiast mi na telefon mmasy przychodzily na strone idei. ) telkefon na dole stopki ? P.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Ktos ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
i mam jeszcze jedna prosbe, moze ktos wyslac mmsa, (z telefonu koniecznie) obojetnie jakiego, bo cos mi sie nie zgadza (dostaje komunikat zamaist mmsa -gdy wysylam z www- ze po zalogowaniu na stronie obejrze go, to absurd, nie po to zakladalem konto na idei.pl by zamiast mi na telefon mmasy przychodzily na strone idei. ) wyślij sms o treści AKT MMS na nr 1188 i po sprawie.. bedziesz dostawal mms na telefon a nie na mboxa idei...

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
na telefon a nie na mboxa idei... wyslalem, ojj, cos mi sie nie podoba - usluga mms idea jest dla Ciebie nie dostepna.. ojj ojj, cos mi sie tu nie podoba .. P.

Sprobuj pobrac gre cpp.g5.pl/GRY/XMAS/ XMAS.jar                            /.../  XMAS.jad mi sie wyswietla The reguisted Page cannot be displayed czy cos takiego. (N3100) P. Ps. Orintujecie sie jak jest na dzien dzisiejszty w polsce z legalnoscia takich gier? Licencji do niech nie dolaczonych ,m co najwyzej nazwa sprzedawcy. Zamiescil bym wtedy kilkanascie na stronie (jezeli byloby to legalne) za free oczywiscie .

problem taki Umiescilem na serwerze powiedzmy www.serwer.com/gry/ gry java, w katalogu gra1 znajduje sie gra1.jar i gra1.jad Wchodze w noikii do laczy do plikow, wybieram gry i wpisuje adres www.serwer.com/gry/gra1/gra1.jar dostaje komunikat ze strona nie moze zostac wyswietlona (a to sa lacza do plikow) Co powinienenm wpisac, wpisujac www.serwer.com/gry/gra1 dostane pewnie komunikat acces vorbiden (czy cos takiego) Podlacznenie przez kabel narazie odpada. Na serwerze musisz skonfigurować MIME TYPE dla plików .jar i .jad Krzysiek

problem taki Umiescilem na serwerze powiedzmy www.serwer.com/gry/ gry java, w katalogu gra1 znajduje sie gra1.jar i gra1.jad Wchodze w noikii do laczy do plikow, wybieram gry i wpisuje adres www.serwer.com/gry/gra1/gra1.jar dostaje komunikat ze strona nie moze zostac wyswietlona (a to sa lacza do plikow) Co powinienenm wpisac, wpisujac www.serwer.com/gry/gra1 dostane pewnie komunikat acces vorbiden (czy cos takiego) Podlacznenie przez kabel narazie odpada. Sposób drugi (dla mnie bardziej kłopotliwy): Przy pomocy PHP wysyłasz najpierw odpowiedni header header ( Content-Type: application/jar.jad ); Krzysiek

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team