Jak instaluję aplikację JAVA z dowolnej lokalizacji w telefonie (np.katalog INNE) to telefon proponuje mi jako miejsce docelowe albo katalog gry albo katalog aplikacje i z tamtąd się uruchamia. Czy te docelowe katalogi są odpowiednikami np program files w PC i zawierają przekopiowana (zainstalowaną) cała aplikację JAVA czy znajduje sie tam tylko odpowiednik skrótu znanego z windows. Czy po zainstalowaniu aplikacji moge usunąć wersję źródłową z katalogu INNE (do tego wgrywałem .jar) Jeżeli już zainstalujesz aplikację, to śmiało możesz usunąć z telefonu plik *.jar. Po zainstalowaniu są w ogóle nie potrzebne. Telefon rozpakowuje archiwum, i kopiuje pliki tam gdzie mu pasuje. W folderach Gry i Aplikacje są tylko odwołania do zainstalowanych danych (nie myl z plikami *.jar) Czyli w folderach Gry i Aplikacje sa _link_i. A czy mogę zainstalować aplikacje na karcie pamięci (mam 2G

bo pamięć telefonu ma ograniczona pojemność na zainstalowane aplikacje i umieszczone _link_i. Czy usuniecie _link_u powoduje swoiste odinstalowanie aplikacji i zwolnienie pamieci w telefonie. Jesli tak to nie mogę miec zainstalowanego wszystkiego co chcę tylko trzeba żaglować aplikacjami aby zwalniać miejsce dla innych w pamięci telefonu ? A rozpakowany .jar (takie program files) to mozna gdzies podejrzeć w telefonie (bo rozpakowane w PC to wiem jak wygladają). Dziekuje bardzo i pozdrawiam Piotr - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst -