Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry java na se k750i SE-k750i oraz emulatory (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry java na se k750i SE-k750i oraz emulatory
gry java na se k750i SE-k750i oraz emulatory  
Witam Chciałbym w prosty sposób poogladać sobie gry czy aplikacje JAVA przed wgraniem do telefonu. Na stronach internetowych znalazłem róznego rodzaju sposoby uruchamiania emulatorów przy pomocy środowisk programistycznych z dość skomplikowanym uruchomieniem. Czy istnieje jednak emulator JAVA dla SE-k750i w postaci prostej aplikacji .exe dający tylko mozliwość uruchomienia na jego platformie aplikacji badź gry JAVA bez zagłebiania się w aspekty programistyczne.Prosze podpowiedzcie jakąś nazwę. To samo dotyczy oglądania w trybie tylko podglądu motywów do w/w telefonu przed ich wgrywaniem i uruchamianiem na komórce. I ostatnie pytanko: Jak instaluję aplikację JAVA z dowolnej lokalizacji  w telefonie (np.katalog INNE) to telefon proponuje mi jako miejsce docelowe albo katalog gry albo katalog aplikacje i z tamtąd się uruchamia. Czy te docelowe katalogi są odpowiednikami np program files w PC i zawierają przekopiowana (zainstalowaną) cała aplikację JAVA czy znajduje sie tam tylko odpowiednik skrótu znanego z windows. Czy po zainstalowaniu aplikacji moge usunąć wersję źródłową z katalogu INNE (do tego wgrywałem .jar) Pozdrawiam Piotr

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jak instaluję aplikację JAVA z dowolnej lokalizacji  w telefonie (np.katalog INNE) to telefon proponuje mi jako miejsce docelowe albo katalog gry albo katalog aplikacje i z tamtąd się uruchamia. Czy te docelowe katalogi są odpowiednikami np program files w PC i zawierają przekopiowana (zainstalowaną) cała aplikację JAVA czy znajduje sie tam tylko odpowiednik skrótu znanego z windows. Czy po zainstalowaniu aplikacji moge usunąć wersję źródłową z katalogu INNE (do tego wgrywałem .jar) Jeżeli już zainstalujesz aplikację, to śmiało możesz usunąć z telefonu plik *.jar. Po zainstalowaniu są w ogóle nie potrzebne. Telefon rozpakowuje archiwum, i kopiuje pliki tam gdzie mu pasuje. W folderach Gry i Aplikacje są tylko odwołania do zainstalowanych danych (nie myl z plikami *.jar)

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jak instaluję aplikację JAVA z dowolnej lokalizacji  w telefonie (np.katalog INNE) to telefon proponuje mi jako miejsce docelowe albo katalog gry albo katalog aplikacje i z tamtąd się uruchamia. Czy te docelowe katalogi są odpowiednikami np program files w PC i zawierają przekopiowana (zainstalowaną) cała aplikację JAVA czy znajduje sie tam tylko odpowiednik skrótu znanego z windows. Czy po zainstalowaniu aplikacji moge usunąć wersję źródłową z katalogu INNE (do tego wgrywałem .jar) Jeżeli już zainstalujesz aplikację, to śmiało możesz usunąć z telefonu plik *.jar. Po zainstalowaniu są w ogóle nie potrzebne. Telefon rozpakowuje archiwum, i kopiuje pliki tam gdzie mu pasuje. W folderach Gry i Aplikacje są tylko odwołania do zainstalowanych danych (nie myl z plikami *.jar) Czyli w folderach Gry i Aplikacje sa _link_i. A czy mogę zainstalować aplikacje na karcie pamięci (mam 2G bo pamięć telefonu ma ograniczona pojemność na zainstalowane aplikacje i umieszczone _link_i. Czy usuniecie _link_u powoduje swoiste odinstalowanie aplikacji i zwolnienie pamieci w telefonie. Jesli tak to nie mogę miec zainstalowanego wszystkiego co chcę tylko trzeba żaglować aplikacjami aby zwalniać miejsce dla innych w pamięci telefonu ? A rozpakowany .jar (takie program files) to mozna gdzies podejrzeć w telefonie (bo rozpakowane w PC to wiem jak wygladają). Dziekuje bardzo i pozdrawiam Piotr - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst -

Czy usuniecie _link_u powoduje swoiste odinstalowanie aplikacji i zwolnienie pamieci w telefonie. Jesli tak to nie mogę miec zainstalowanego wszystkiego co chcę tylko trzeba żaglować aplikacjami aby zwalniać miejsce dla innych w pamięci telefonu ? A rozpakowany .jar (takie program files) to mozna gdzies podejrzeć w telefonie (bo rozpakowane w PC to wiem jak wygladają).
Te _link_i są tak jakby interaktywne . Usunięcie _link_u powoduje odinstalowanie gry. Możesz także przenosić zainstalowane aplikacje na kartę. Jest opcja Przenies do pamięci zewnętrznej . Jeżeli chcesz po oglądać rozpakowane pliki w telefonie to możesz to zrobić poprzez kabel za pomocą programu (pliki w telefonie) albo explorera - pliki na karcie. Jest odpowiedni folder (foldery) gdzie on ładuje sobie te pliki.

Czy usuniecie _link_u powoduje swoiste odinstalowanie aplikacji i zwolnienie pamieci w telefonie. Jesli tak to nie mogę miec zainstalowanego wszystkiego co chcę tylko trzeba żaglować aplikacjami aby zwalniać miejsce dla innych w pamięci telefonu ? A rozpakowany .jar (takie program files) to mozna gdzies podejrzeć w telefonie (bo rozpakowane w PC to wiem jak wygladają). Te _link_i są tak jakby interaktywne . Usunięcie _link_u powoduje odinstalowanie gry. Możesz także przenosić zainstalowane aplikacje na kartę. Jest opcja Przenies do pamięci zewnętrznej . Jeżeli chcesz po oglądać rozpakowane pliki w telefonie to możesz to zrobić poprzez kabel za pomocą programu (pliki w telefonie) albo explorera - pliki na karcie. Jest odpowiedni folder (foldery) gdzie on ładuje sobie te pliki. Dziekuję za wyjaśnienia Pozdrawiam Piotr

Jakby kogoś zainteresował ten temat to : http://forum.programosy.pl/-vp404043.html Tam jest opis programiku i _link_ do niego z Rapidshare.com Pozdrawiam Piotr

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team