a moze trzeba bedzie jeszcze dodac odpowiedni mime-type na serwerze: jar <= application/java-archive jad <= text/vnd.sun.j2me.app-de_script_or jak na serwerze, mam wykupione konto na jabluszkoo.net, czy ja sam gdzies cos mam wpisac, czy z adminem pogadac by cos zmienil? Nie bardzo sie w tym orintuje. narazie mam cos takiego: index.htm: <?_xml_ version= 1.0 ? <!doctype wml public -//wapforum/dtd wml 1.1//en
http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1._xml_ <wml <head <_meta_ content= charset user-agent= character-set=ISO-8859-2 / </head <card id= nowa_karta _title_= tytul newcontext= true <a href= java.php Pobierz FIFA</a </card </wml java.php: <?php header ( Content-Type: application/jar.jad ); $dane=readfile( FIFA2003.jad ); //wysyłamy zawartość pliku echo $dane;? W tymkatalogu jest FIFA2003.jar i jad, jad : MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0 MicroEdition-Profile: MIDP-1.0 lw: jreopgjwpfmwfk4mmerg3 MIDlet-1: FIFA 2003, , Fifa MIDlet-De_script_ion: FIFA Football 2003 Mobile International Edition MIDlet-Icon: /icons/icon.png MIDlet-Jar-Size: 61060 MIDlet-Jar-URL: FIFA2003.jar MIDlet-Name: FIFA 2003 MIDlet-Vendor: dbi MIDlet-Version: 0.8.6 A wszystko pod cpp.g5.pl/g/index.htm Bardzo prosze, jak mozesz zmodyfikuj by dzialalo, nadal wyswietla cannot be displayed czy cos w tym stylu. Zaraz oszaleje. Pozdrawiam P.