Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry jawa Instalacja programów lub gier (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry jawa Instalacja programów lub gier
gry jawa Instalacja programów lub gier  
Mam coś nie tak ? Coś niezgodnego z netykietą lub RFC 1855 ? Bo mnie się zawsze wydawało, że w SIG'u mogę mieć co tylko chcę, i że to co w nim mam to moja sprawa, byleby nie było w nim niecenzuralnych słów, nie obrażało innych osób, czy też religii ... Oczywiście, a IMO komentowanie sygnatury przez innych Uczestników grupy jest infantylne i niestosowne. A co jest stosowne? Szklana kula, czy domyślanie się o jakim telefonie/systemie mowa?

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
A co jest stosowne? To nie. To prywata każdego co tam ma i nikomu nic do tego.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
poście nie jesteś łaskaw napisać jaki masz telefon, czy piszesz o aplikacjach Java, Symbian, czy na Windows Mobile, to jak to miałem skomentować? Mam od niedawna Nokia N82, i chodziło mi o aplikacje w Symbian i Java. I jak wygląda sprawa kompatybilności aplikacji i gier w Javie ? Na co zwracać uwagę, z jakich tel. u mnie powinny te aplikacje chodzić ? Bo instalując programy i gry, z ciekawości, chcąc zobaczyć jak to wygląda jak się prezentuje, mam same klopoty, tel. się częściowo przywiesza Ale winę za to ponosi chyba karta pamięci, bo nie mogę usunąć z niej 3 plików (wyskakuje bład 46), te pliki to pozostałość po grze którą odinstalowałem, cudem zresztą...

Bo instalując programy i gry, z ciekawości, chcąc zobaczyć jak to wygląda jak się prezentuje, mam same klopoty, tel. się częściowo przywiesza Ale winę za to ponosi chyba karta pamięci, bo nie mogę usunąć z niej 3 plików (wyskakuje bład 46), te pliki to pozostałość po grze którą odinstalowałem, cudem zresztą... Jeżeli to karta pamięci, to włóż ją do czytnika do komputera i usuń te pliki tam. Na wszelki wypadek zrób kopię Tygrys

te pliki to pozostałość po grze Jeżeli to karta pamięci, to włóż ją do czytnika do komputera i usuń te pliki tam. Na wszelki wypadek zrób kopię Ja sobie zrobiłem tak porządek (bo co mi tu siedzą jakieś pliki na mojej karcie) i szlag trafił zainstalowane aplikacje Dlatego szukam w necie opisu Symbiana. Przykładowo aplikacje mam zainstalowane w RAMie a on na karcie nagrywa coś bez mojej wiedzy.

Bo instalując programy i gry, z ciekawości, chcąc zobaczyć jak to wygląda jak się prezentuje, mam same klopoty, tel. się częściowo przywiesza Ale winę za to ponosi chyba karta pamięci, bo nie mogę usunąć z niej 3 plików (wyskakuje bład 46), te pliki to pozostałość po grze którą odinstalowałem, cudem zresztą... Jeżeli to karta pamięci, to włóż ją do czytnika do komputera i usuń te pliki tam. Na wszelki wypadek zrób kopię Czynika w kompie nie mam Menager plików i program Nokia PC Suite w ogóle nie widzi folderu ani plików w E:Resorce*.* widzi je zainstalowany Y-Browser, a i tak trwa to kilkanaście minut. Czeka mnie chyba wizyta w serwisie, i sprawdzenie czy to błąd programowy tylko, czy fizycznie uszkodzona jest karta pamięci.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team