Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry na komorke za darmo NDS - First impressions (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry na komorke za darmo NDS - First impressions
gry na komorke za darmo NDS - First impressions  
Witam.. natknalem sie przypadkiem w saturnie na nds'a.... wlaczony byl wario ware niemiecka wersja (JA WOHL!) gralem palcem bo rysika nie bylo.. no i na palec za maly ten touch screen... owszem giera fajna... niektore poziomy sa smieszne ale.... nudne sie to robi.. doszedlem do 30 ktoregos poziomu, przez kilka prob powtorzyly sie gierki ... ot fajna innowacja ale nintendo ma odwage zeby z czyms takim ryzykowac... aha o designie jarmarcznych gierek elektronicznych nie wspominam :] ale.... graficzka sreeeeeeeeeeeednia... prosciutenka jak konstrukcja cepa.. ogolnie pozytywne wrazenie ale raczej jako ciekawostka niz jako i kinda must have it way :] szkoda ze nie bylo psp : ... .musialem sie zadowolic gt4 Wario Ware z zalozenia mialo miec tak prosta grafike, ktora niewiele rozni sie od tej z GBA. Jest to zdecydowanie jeden z tych tytulow, w ktorych tak prosta grafika nie przeszkadza, a nawet cieszy :] No, ale nie ma co porownywac mozliwosci DS'a do PSP, bo to zupelnie inna liga... Pozdrawiam Gassus

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Rees ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:

No, ale nie ma co porownywac mozliwosci DS'a do PSP, bo to zupelnie inna liga...
nie ktorzy kochaja nintendo i chyba dla nicj jest nds. Anyway, bylem w niedziele w miedamrakcie na al. krakowskiej. Za szybka gabloty w dziale konsol stal wlaczony PSP i lecialo intro RR... Kurfa... Jakie to robi wrazenie! Brak mi slow. Stalbym tak dlugo i wzbudzal sensacje gawiedzi, gdyz wytrzeszczalem oczy i caly sie trzeslem, gdyby nie mily sprzedawca, ktory podszedl i zagail klasycznym w czym moge pomoc . Jedyne co wydukalem to pomacac PSP chcee . Facet wyjal cudo z gablotki, dal mi do reki i zaczalem grac w RR. Tego sie nie da opisac - te wszystkie zdjecia , filmiki, forumy na necie, ani troche nie oddaja w przyblizeniu klasy wyswietlacza i grafiki, jak i samej konsoli. Jest ona o wiele mniejsza niz zakladalem - zadna tam decha . Grafika w RR jest niesamowita, ta ostrosc tekstur bije po oczach, te 60 fps ... Eh, szkoda gadac. Dobrze ze nie mialem przy sobie kasy odlozonej na amerykanska wersje, bo bym chyba wysuplal wszystkie oszczednosci i nabyl to cudo za 2100 (sic!) na miejscu. Niesamowity sprzet. TYm samym podjarany wyszedlem z MM i z niecierpliwoscia czekam na pierwsze amerykanskie konsolki u nas na rynku. Lykam od razu i wiem ze bedzie do jeden z moich najlepszych zakupow. A niedowiarkow i tak nie przekonam, jedyne co moge powiedziec - pomacajcie w MM. Zaloaze sie ze po tak empirycznym doswiadczeniu bedzie zupelnie inaczej patrzec na ten sprzet.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Witam.. natknalem sie przypadkiem w saturnie na nds'a.... wlaczony byl wario ware niemiecka wersja (JA WOHL!) gralem palcem bo rysika nie bylo.. no i na palec za maly ten touch screen... owszem giera fajna... niektore poziomy sa smieszne ale.... nudne sie to robi.. doszedlem do 30 ktoregos poziomu, przez kilka prob powtorzyly sie gierki ... ot fajna innowacja ale nintendo ma odwage zeby z czyms takim ryzykowac... aha o designie jarmarcznych gierek elektronicznych nie wspominam :] ale.... graficzka sreeeeeeeeeeeednia... prosciutenka jak konstrukcja cepa.. ogolnie pozytywne wrazenie ale raczej jako ciekawostka niz jako i kinda must have it way :] szkoda ze nie bylo psp : ... .musialem sie zadowolic gt4

miejscu. Niesamowity sprzet. TYm samym podjarany wyszedlem z MM i z niecierpliwoscia czekam na pierwsze amerykanskie konsolki u nas na rynku. Lykam od razu i wiem ze bedzie do jeden z moich najlepszych zakupow. A niedowiarkow i tak nie przekonam, jedyne co moge powiedziec - pomacajcie w MM. Zaloaze sie ze po tak empirycznym doswiadczeniu bedzie zupelnie inaczej patrzec na ten sprzet. don't you be fooled by a first impression bajtucha

No, ale nie ma co porownywac mozliwosci DS'a do PSP, bo to zupelnie inna liga... indeed pozdro. ja

Wario Ware z zalozenia mialo miec tak prosta grafike, ktora niewiele rozni sie od tej z GBA. Jest to zdecydowanie jeden z tych tytulow, w ktorych tak prosta grafika nie przeszkadza, a nawet cieszy :] dobra dobra. taka retoryke do tej pory przedstawiali ludzie z N kiedy sie tlumaczyli dlaczego na gacka wychodza hujowe i dziecinne gry [nie mowie o rarytasach]. z zalozenia mialo byc prosto ladnie i kolorowo - no i teraz wyglada jak wyglada. nintendo po raz kolejny bawi sie w zdobywanie rynku od dupy strony. zamiast szturmowac wszechstronnoscia sprzetu, licza na starych i oddanych fanow. handheldy poszly do przodu a nds wg mnie to taka taka przenosna sega dreamcast - lepsza od poprzednikow, ale gorsza od tego_co_ma_sie_ukazac_lada_chwila. jak bede mial ochote porypac w jakies proste pozycje to wlacze swoj telefon z symbianem lub java i wyjdzie na to samo, tyle ze za darmo. ja tego nie lykam i biore psp. Grałeś może kiedyś w jakieś Wario Ware? Nie? To siedź cicho Ja sobie tej gry nie wyobrażam z fotorealistyczną grafiką. Po prostu nie te klimaty. Pozdrawiam Gassus

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team