Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry na komórke do pobrania dla gier komputerowych (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry na komórke do pobrania dla gier komputerowych
M S ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
gry na komórke do pobrania dla gier komputerowych  
Piętno. Bo nie jestem w stanie znaleźć w sieci kamieni/klocków/kart do Mah Jongg. Chciałbym kupić to w wersji stołowej , ale nie jestem w stanie przebić się przez setki stron, na których jest Mah Jongg do pobrania na kommputer, komórkę itp. No i nie znajdę producenta czy sprzedawcy tej gry. Maćkoski

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Piętno. Bo nie jestem w stanie znaleźć w sieci kamieni/klocków/kart do   Mah Jongg. Chciałbym kupić to w wersji stołowej , ale nie jestem w   stanie przebić się przez setki stron, na których jest Mah Jongg do   pobrania na kommputer, komórkę itp. No i nie znajdę producenta czy   sprzedawcy tej gry. http://froogle.google.com/froogle?q=mahjongg&btnG=Search+Froogle&cat=...

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Moon ()
Data urodzin:
Piętno. Bo nie jestem w stanie znaleźć w sieci kamieni/klocków/kart do Mah Jongg. Chciałbym kupić to w wersji stołowej , ale nie jestem w stanie przebić się przez setki stron, na których jest Mah Jongg do pobrania na kommputer, komórkę itp. No i nie znajdę producenta czy sprzedawcy tej gry. Mam kilka ale nie sprzedam! Jeśli masz znajomych w NYC albo gdzieś, gdzie jest coś w rodzaju Chinatown, możesz ich poprosić o kupno. Malutki zestaw od $20, większe ok50-60, a z kosci słoniowej to już drożyzna. Grasz w Mah-jonga? Nie znam nikogo w Polsce, kto potrafi w to grać... Poza moją rodziną moon

Nie znam nikogo w Polsce, kto potrafi w to grać... Poza moją rodziną
Mówisz chyba o grze, w której trzyma się kamienie na podstawce jak w scrabble (nie znam, ale wiem że coś takiego istnieje), bo w puzzle typu wybieranie takich samych z piramidki to grają miliony

Moon ()
Data urodzin:
Nie znam nikogo w Polsce, kto potrafi w to grać... Poza moją rodziną Mówisz chyba o grze, w której trzyma się kamienie na podstawce jak w scrabble (nie znam, ale wiem że coś takiego istnieje), bo w puzzle typu wybieranie takich samych z piramidki to grają miliony mówię o wspaniałej ale i hazardowej grze, puzzle i szukanie par kości to dla dzieci i jakaś durna zabawka... moon

M S ()
Data urodzin:

Mówisz chyba o grze, w której trzyma się kamienie na podstawce jak w scrabble (nie znam, ale wiem że coś takiego istnieje), bo w puzzle typu wybieranie takich samych z piramidki to grają miliony mówię o wspaniałej ale i hazardowej grze, puzzle i szukanie par kości to dla dzieci i jakaś durna zabawka...
DGCC ) Właśnie mi chodziło o to, w co grają miliony ) Niestety, w Bydgoszczy nie ma Chinatown jak na razie, ale i z kupnem mi się też nie spieszy ) Maćkoski

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team