Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
darmowe gry na komorke Darmowe sygnaly systemu FW20 na komorke SMSem (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: darmowe gry na komorke Darmowe sygnaly systemu FW20 na komorke SMSem
darmowe gry na komorke Darmowe sygnaly systemu FW20 na komorke SMSem  
Witam, [1/3] Chciałbym zaproponować darmowe udostępnianie sygnałów mojego ostatniego systemu transakcyjnego w przeciągu najbliższego miesiąca  wszystkim posiadaczom telefonów komórkowych. Oferta skierowana jest do wszystkich tych, którzy inwestują w kontrakty terminowe na WIG-20. Ci, którzy już to robią, będą mieli okazję porównać dotychczasowe systemy z moim - i to całkiem za darmo. Ci, którzy jeszcze z systemów nie korzystali, może znajdą wreszcie coś, co ich zadowoli. System inwestycyjny dla kontraktów futures może bowiem pomóc w podjęciu właściwych decyzji finansowych, które dają rezultat tylko wtedy, gdy trzymasz rękę na pulsie posiadając stały dopływ do informacji.. Większość systemów daje sygnały tylko na koniec lub na początek sesji. Ten napisany przeze mnie w listopadzie 2002 r. daje je również w trakcie jej trwania. Został przeze mnie opracowany w trakcie kilku miesięcy badań, ulepszania wcześniejszych systemów i  co najważniejsze - ponad dwuletnich doświadczeń na rynku. W testach symulacyjnych osiąga od końca września 2002 r. stopę zwrotu nawet do 196% zainwestowanego kapitału.*) Teraz Wy będziecie mogli otrzymywać ode mnie całkiem bezpłatnie na swój telefon komórkowy sygnały systemu w postaci SMS. Po miesiącu będziecie mogli ocenić przydatność systemu i wszyscy zainteresowani będą mogli skontaktować się ponownie w celu uzyskania dalszych informacji. Więcej szczegółów udzielam po wyrażeniu zgody na otrzymywanie sygnałów. Zapraszam do skorzystania, rezultaty mogą być ciekawe.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Chciałbym zaproponować darmowe udostępnianie sygnałów mojego ostatniego systemu transakcyjnego w przeciągu najbliższego miesiąca  wszystkim posiadaczom telefonów... [ciach] Tylko po co? (mrk)

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Teraz Wy będziecie mogli otrzymywać ode mnie całkiem bezpłatnie na swój telefon komórkowy sygnały systemu w postaci SMS. Po miesiącu będziecie mogli ocenić przydatność systemu i wszyscy zainteresowani będą mogli skontaktować się ponownie w celu uzyskania dalszych informacji. Więcej szczegółów udzielam po wyrażeniu zgody na otrzymywanie sygnałów. Zapraszam do skorzystania, rezultaty mogą być ciekawe. Wprawdzie zapraszasz na prive, ale sadze, ze moje pytanie zainteresuja kazdego, ktory zajmuje sie choc troche systemami. Poza tym oglaszasz sie na forum, a to zobowiazuje. Pozdrawiam, Limak Kamil Jaros ============================== Analityk Rynku Futures http://www.parkiet.com/futures/ Kamil.Ja...@parkiet.com ==============================

Pozdrawiam, Limak Kamil Jaros ============================== Analityk Rynku Futures http://www.parkiet.com/futures/ Kamil.Ja...@parkiet.com ==============================
konkurencja rosnie, strach 9zlotowy w oczy zaglada ?

paj^ ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Limak bardzo dobre pytania

po pierwsze, to zadna konkurencja, bo inny dzial.... a po drugie, ja jestem jak najbardziej za taka dzialalnoscia, przy czym uwazam, ze by mozna bylo taka usluge sprzedawac nalezy byc dobrze przygotowanym. Rynek sam oceni. Pozdrawiam, Limak Kamil Jaros ============================== Analityk Rynku Futures http://www.parkiet.com/futures/ Kamil.Ja...@parkiet.com ============================== - Ukryj cytowany tekst -- Pokaż cytowany tekst - konkurencja rosnie, strach 9zlotowy w oczy zaglada ?

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team