|
|
|
gry na symbian download eeepc
|
|
|
Chyba nowy. Dość mocno obstaje przy swoich bajdurzeniach. A tych pozostałych trolli stąd wyrzuciliście, czy po prostu nie rzucają mi się w oczy? Spora część chyba po prostu wymarła.
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
O:gry na symbian download eeepc
|
|
|
aj się uparłeś, zastąpi laptopa do internetu, do gier się nie nadaje, BTW szukałem palmtopa do NetHacka, są tylko Psiony Revo, Palmtopa, czy Palma?
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników. |
|
|
|
|
|
|
a w twoim lapku starcza na 10h? Nie, na 5, ale mój ma 2 razy większy ekran, 10x większy dysk, 2x więcej ramu szybszy procek, wydajniejsze gpu (chociaz crapowate) i waży 1.3kg zamiast 0.92kg. Z tym gpu to chyba nie, bo i w hpku i w asusie siedzi i9xx. Co do większego ramu to imo czym go więcej tym dłużej laptop działa, mniej prądu na kręcenie dyskiem czy pisanie po flashu. Ale akurat ram w 3epc nie jest problemem i w wersjach nosurf można go sobie spokojnie rozbudować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BTW szukałem palmtopa do NetHacka, są tylko Psiony Revo, Palmtopa, czy Palma? Palmtopa, ale nie z WinCE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EeePC jest lekki *i* tani. Normalnie masz do wyboru albo jedno albo drugie. Ale niewydajny. Ja wolę mieć wybór lekki i wydajny niż lekki i tani ale niewydajny. Przecież ten twój hapek też do demonów szybkości nie należy. Wyrzucisz go na śmieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za to kosztuje $300 nowy. (Bateria jest oczywistym kompromisem pomiędzy wagą W USA. Jeśli miekszasz w Polsce to będzie droższy. eeepc jest już do kupienia we Wrocławiu, ale drogo, bo 4speed chyba go sprowadza plus dodaję swoją marżę. Nie powiesz mi, że po oficjalnej premierze będzie droższy.
|
|
|
|
|
|
|
|