Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
Nokia s60 v3 N95 warto? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Nokia s60 v3 N95 warto?
O:gry na symbian s60 v3 N95 warto?  
W tej chwili do wiekszych wad N95 uwazam baterie (niestety Nokia dala dupy i cala radosc z telefonu psuja znikajace paski po prawej stronie) ale w sumie tam gdzie tego uzywam mam pod reka ladowarke zwykla i samochodowa i druga baterie w razie czego, ktora laduje sie nieco ponad godzine wiec nie jest to znowu taka tragedia a i nowy soft wyraznie pomogl w zarzadzaniu energia.         To jest to: ten malutki telefonik co go trzymam w ręku, to najnowsze osiagnięcie techniki, nawet pętlę nieskończoną liczy w czasie poniżej 10 minut. A te szafy z tyłu? to baterie na 60 minut.         Jakub

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Kolega Waldemar podpisal chyba cyrograf z MS Jesli tak, to dobrze zrobil.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
za N95 bedziesz musial wydac 1500 PLN         I płacić za każdym razem, gdy zechcesz jej użyć. LOL.         Jakub

peter ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Moglbys mi wyjasnic o co chodzi z kodem produktu w tych nokiach i dlaczego dla telefonu z ery dalej dostepna najnowsza wersja to 12.0.013? wyslalem zapytanie o to samo do nokia care oto i odpowiedz: Uprzejmie informujemy, że Pan musze iść do forum.nokia.com. Tam Pan może znaleść informacii kodu. wlasciwie wiec nie musisz odpowiadac bo juz wiem wszystko polski product code to 0536074, zmienia się go za pomocą programu nemesis, dokładny opis jest na stronie symbianos.pl, a po  za tym wystarczy trosze na google poszukać Jak zmienic kod to wiem, moje pytanie jest takie, dlaczego do kodu ktory mam nie ma dostepnego najnowszego oprogramowania. I dlaczego zawsze trzeba ze wszystkim kombinować?

modelu z właściwą prezencją? Może u niego w branży wygląd telefonu ma znaczenie? Do biznesowego modelu przymierzam się od dawna, ale zawsze ceny były chore tak jak w przypadku aparatów foto. Studia to dawne czasy. W biznesie korzystam głównie z kompa stacjonarnego. Co monitor to monitor. Jako wsparcie w terenie wykorzystuję dawno kupiony organizer Casio, ale skoro są teraz większe możliwości to czemu ich nie wykorzystać? Szpanować nie mam zamiaru, bo nie lubię się chwalić i cenię swoje bezpieczeństwo. Oczywiście masz rację, że w pewnych kręgach gadżety i ich wygląd mogą i mają znaczenie.

się do czegoś nowszego. Potrzebna Ci nawigacja w telefonie czy telefon do szpanowania? moze lepiej bedzie jak kupisz sobie 2 urzadzenia, telefon i nawigacje 2 osobne urzadzenia za N95 bedziesz musial wydac 1500 PLN a jak kupisz nawigacje za 1200, nowa, to zostanie 300 PLN na telefon nie widze sensu noszenia przy sobie urzadzenia za 1500 PLN jak do tej pory wystarczal Ci Siemens C35i

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team