Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry na symbian v3 N95 warto? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry na symbian v3 N95 warto?
gry na symbian v3 N95 warto?  
Czy warto dać tyle kasy za N95? Skoro opinie mówią, że w N95 GPS jest cienki jak polsilver to może zrezygnować z niego i kupić jakiegoś SE(seria K 700,800), a GPSa sobie darować, kupić zupełnie osobno lub ewentualnie jakąś przystawkę do telefonu? N95 to podobno niezły kombajn. Ma sporo funkcji( internet, word, excel). Jest jeszcze kwestia jakości wykonania i trwałości. Czy jest coś co podpowie, żeby zrezygnować z chęci na N95 i kupić tańszego SE? Czy jest coś w zamian za N95? Ja mam jeszcze Siemensa C35 i przymierzam się do czegoś nowszego.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:gry na symbian v3 N95 warto?  
Czy warto dać tyle kasy za N95? Skoro opinie mówią, że w N95 GPS jest cienki jak polsilver to może zrezygnować z niego i kupić jakiegoś SE(seria K 700,800), a GPSa sobie darować, kupić zupełnie osobno lub ewentualnie jakąś przystawkę do telefonu? N95 to podobno niezły kombajn. Ma sporo funkcji( internet, word, excel). Jest jeszcze kwestia jakości wykonania i trwałości. Czy jest coś co podpowie, żeby zrezygnować z chęci na N95 i kupić tańszego SE? Czy jest coś w zamian za N95? Ja mam jeszcze Siemensa C35 i przymierzam się do czegoś nowszego. nad czym tu się zastanawiać, N95 to super telefon, a te zabawki od SE nadają się dla dzieciaków którym wystarcza zabawkowy wygląd i malutki wyświetlacz, co do GPSu to ja jestem w sumie zadowolony, jedyne co mnie w nim wkurza to problemy z tomtom'em, poza tym telefonik po wgraniu najnowszego softu chodzi zajebiście nie żałuje 1900 zł które mnie kosztował, zresztą po kilku dniach używania mojej dziewczynie tak się spodobał że też sobie kupiła

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
nie żałuje 1900 zł które mnie kosztował, zresztą po kilku dniach używania mojej dziewczynie tak się spodobał że też sobie kupiła Ja kupiłem komuś na eBayu używanego (wygląda jak nówka) za 150 funtów (około 795PLN). Generalnie za tę cenę to super telefon.

swen ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
neelix

się do czegoś nowszego. nad czym tu się zastanawiać, N95 to super telefon, a te zabawki od SE nadają się dla dzieciaków którym wystarcza zabawkowy wygląd i malutki wyświetlacz, co do GPSu to ja jestem w sumie zadowolony, jedyne co mnie w nim wkurza to problemy z tomtom'em, poza tym telefonik po wgraniu najnowszego softu chodzi zajebiście nie żałuje 1900 zł które mnie kosztował, zresztą po kilku dniach używania mojej dziewczynie tak się spodobał że też sobie kupiła No właśnie ja nie chcę tandetnej zabawki i małego wyświetlacza. Nie kręci mnie też miniaturyzacja, a wręcz przeciwnie. Chcę coś trochę z wyższej półki, przydatnego, na poziomie, żeby się szybko nie zestarzał, bo wymiana na nowy na spokojnie dopiero za kilka lat i oczywiście po rozsądnej cenie. No i jeszcze czy N95 zadziała w Simplusie? neelix

No i jeszcze czy N95 zadziała w Simplusie?
Myślę, że zadziała tylko simplus musi być przełączony na nową platformę

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team