SPRZEDAM !!! NOKIA 7650 !!! Telefon zakupiony 24.06.03. w autoryzowanym sklepie sieci Era. Telefon jest w bardzo dobrym stanie (jeszcze nie ściągłem folii na szybce). Zainstalowane menu jest oczywiście w języku polski i nie tylko. Na ten aparat posiadam aktualną roczną gwarancję!!! Aparat posiada także oryginalnego simlocka - lecz dla osoby, która wygra aukcje dodaje kod dzięki, któremu można simlock ściągnąc - wystarczy tylko wpisać do telefonu kilkunasto literowy kod i po simlocku - jak kto woli

ja nie miałem takiej potrzeby ponieważ posiada abonament z Ery ale nie wszyscy muszą być klientami tej firmy). Do telefonu także dołączam - oczywiście wszystko co dostałem wraz z telefonem czyli płytę z oryginalnym softem Nokii, ładowarkę zwykłą, pudełko, wszystkie książeczki i naturalniekartę aktualną gwarancyjną! I jeszcze dokładam do telefonu : kabel do łączenia komputera z telefonem (instrukcje do niego), ładowarkę samochodową, 2 cd z aplikacjami, dzięki którymi można wgrać takie aplikacje jak kamera, notes pod hasłem, program graficzny, miniGPS, Doom itd. (aplikacje - 1 cd, gry i dzwonki polifoniczne, tapety - 1 cd). Oczywiście programy i gry, które dołączam są legalne (zakupione 2 tygodnie temu od użytkownika Tycjana). A także dołącze ¼ródła stron w internecie, w których można znale¼ć wszelkie ciekawe rzeczy do Nokii 7650 i nie tylko. GOR¡CO POLECAM - TELEFON JEST REWELACYJNY!!! Cechy i funkcje: Telefon Nokia 7650 ma wbudowany cyfrowy aparat fotograficzny. Możesz więc zapisywać, pobierać i wysyłać swoje zdjęcia znajomym w postaci wiadomości multimedialnych (MMS-ów). Dzięki funkcji MMS-ów możesz wysyłać wiadomości zawierające tekst i zdjęcia na kompatybilne telefony. Telefon Nokia 7650 ułatwia korzystanie z multimedialnych usług rozrywkowych i informacyjnych: możesz otrzymywać nagłówki najświeższych wiadomości wraz ze zdjęciem i krótkim komentarzem. Połączenie z usługami WAP w technice GPRS jest stale aktywne, możesz więc szybko wyświetlić swoją stronę główną WAP czy też stronę opatrzoną zakładką. Pełne specyfikacje Wielkość Waga: 154 g Wymiary: 114 x 56 x 26 mm, 138 cm3. Wyświetlacz i rozkład funkcji Podświetlany, kolorowy wyświetlacz graficzny o wysokim kontraście Praca w trybie graficznym Joystick z pięciokierunkową nawigacją Wbudowany cyfrowy aparat fotograficzny Fotografowanie w rozdzielczości 640x480 pikseli Wyświetlacz telefonu służy jako wizjer Pamięć dynamiczna o rozmiarze 3,6 MB przeznaczona na zdjęcia, spis telefonów, kalendarz, wiadomości i dodatkowe aplikacje £ączność bezprzewodowa Podczerwieñ Bluetooth Bezprzewodowa łączność z innym telefonem lub z komputerem PC Wysyłanie i odbieranie zdjęć, grafik i wizytówek Gry System operacyjny Symbian OS Standard otwarty, umożliwiający pobieranie aplikacji innych producentów Obsługa technologii MIDP JavaT Wiadomości £ączenie zdjęć z tekstem i głosem oraz wysyłanie w postaci MMS-a lub wiadomości poczty elektronicznej na telefon lub do komputera PC Poczta elektroniczna przy użyciu transmisji GSM, HSCSD i GPRS Protokoły poczty elektronicznej: SMTP, POP3 i IMAP4 £ączone wiadomości tekstowe, wiadomości obrazkowe Szybka transmisja danych Do 43,2 Kb/s w sieciach HSCSD Do 40,2 Kb/s w sieciach GPRS Funkcje głosowe Wybieranie głosowe, pamięć na 25 nazwisk z numerami Dyktafon Wbudowany zestaw głośnomówiący Gry Snake Ex Mix Pix Card Deck (na dysku CD-ROM i w internecie) Bounce (na dysku CD-ROM i w internecie) Triple Pop (na dysku CD-ROM i w internecie) WAP WAP 1.2.1 przy użyciu transmisji GSM, HSCSD i GPRS. Dostępność poszczególnych produktów i usług zależy od regionu. Informacje można uzyskać u najbliższego sprzedawcy firmy Nokia. Niektóre funkcje zależą od sieci. Dostępność usług WAP można sprawdzić u operatora sieci i/lub usługodawcy WAP. Działanie dwuzakresowe Sieci EGSM 900, GSM 1800 i GSM 900/1800; automatyczna zmiana zakresu częstotliwości Możliwość dogadania w sprawie sprzedaży aparatu! Wszelkie propozycje można kierować na email: decka...@o2.pl