Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
gry symbian uiq P800 + Outlook ? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: gry symbian uiq P800 + Outlook ?
gry symbian uiq P800 + Outlook ?  
!aholA         Pytanie do posiadaczy P800 (o ile takowi tu zaglądają - czy synchronizacja z Outlookiem jest pełna?    ,.,                                                           <|-|,+<<   (~ ~) ___________________________________________________________________ q:0 0 |OMASZ OKULEWICZ        |  c...@to.pl  |  ICQ: 5778175 × GG: 13896 |   ((_))  |-  S O N Y   C L U B  -|      http://chato.ins.pl/SonyClub      |    'u'   |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_||_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Cezex ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:gry symbian uiq P800 + Outlook ?  
Pytanie do posiadaczy P800 (o ile takowi tu zaglądają - czy synchronizacja z Outlookiem jest pełna? Ja nie mam, ale teściu ma i mogę go zapytać

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
[[ Pytanie do posiadaczy P800 (o ile takowi tu zaglądają [[ - czy synchronizacja z Outlookiem jest pełna? [  Ja nie mam, ale teściu ma i mogę go zapytać poproszę (to i jeszcze: na ile faktycznie starcza mu accu)    ,.,                                                           <|-|,+<<   (~ ~) ___________________________________________________________________ q:0 0 |OMASZ OKULEWICZ        |  c...@to.pl  |  ICQ: 5778175 × GG: 13896 |   ((_))  | plfoto - oceń  -  http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=137551 |    'u'   |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_||_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

(to i jeszcze: na ile faktycznie starcza mu accu)
Jak ja sie bawilem to 2 dni wytrzymal Ale to zalezy ile sie uzywa napewno trzyma duzo lepiej od mojego TT

tagor ()
Data urodzin:
(to i jeszcze: na ile faktycznie starcza mu accu) Nie odpowiadalem na temat synchronizacji, bo nie robilem pelnej. Zadania i kalendarz synchronizuja sie bez problemow, nie wiem jak z adresami. Sporo informacji (w tym mnostwo o baterii) znajdziesz na http://my-symbian.com - jest tam forum z mocna sekcja polska. Po kilkunastu tygodniach uzywania moge powiedziec, ze przy intensywnym korzystaniu z pda (np czytanie ebooka, gry) i kilkunastu minutach rozmowy - pod koniec dnia masz juz zero. Przy oszczednym wykorzystaniu, wylaczaniu na noc (lub przelaczaniu na flight mode ), pda takze kilkanascie minut dzienne, np sprawdzenie terminu, zapisanie notatki - cztery, max piec dni. Jest jeden warunek - zadnych uruchomionych programow  - jeden programik jak Wassup - tracker wyswietlajacy zegar, zadania, terminy potrafi skrocic czas dzialania do dwoch dni. Symbian jest o tyle zabawny, ze ma multitasking, wiekszosc programow nie posiada w menu exit a po uruchomieniu innego programu dalej siedza w pamieci! Jedyny znany mi program na UIQ to mobipocket reader, ktory po uruchomieniu innego programu sam sie zamyka (zapamietujac oczywiscie miejsce, w ktorym przerwalem lekture Podsumowujac, po kilku tygodniach zabawy mam dosyc, mojego p800 znajdziesz obecnie na allegro (aukcja konczy sie w niedziele). Wracam do PalmOS. Ktos ma tanio T2 do sprzedania?

Cezex ()
Data urodzin:
Ktos ma tanio T2 do sprzedania? patrz kilka postów nizej

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team