Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Telefony typu Smartphone

Forum
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
najlepsze gry symbian Zapraszam do dyskusji n/t Lin i OS. Moze zdenerwowac. (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: najlepsze gry symbian Zapraszam do dyskusji n/t Lin i OS. Moze zdenerwowac.
adas ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
O:najlepsze gry symbian Zapraszam do dyskusji n/t Lin i OS. Moze zdenerwowac.  
Jestem kurczę nietypowy według Damiana mam bowiem 35 lat, ale niefart. Pozdrawiam równolatka ;P pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek kto porównje *możliwości różnych SO* nie poruszał się właśnie na tym poziomie. Ergo: posiadanie przez jakiś czas Abstrahując od tego, co kto sobie wyobraża (bo to ja akurat sobie wyobrażam i nie odmawiam innym prawa do wygłaszania opinii) - nie wciskaj mi słów, których nie powiedziałem. Ja *niczego* nie napisałem o porównywaniu możliwości różnych SO. Ty zażądałeś ode mnie listy SO z którymi miałem do czynienia żeby zboczyć na ten temat. To takie naprzemienne rzucanie zdań (bo nie rozmowa) w stylu: - Bardzo łatwo zrobiłem tę dziurę w ścianie. To wyjątkowo dobra wiertarka. - A ile ty w ogóle wiertarek w życiu widziałeś? Zdajesz sobie sprawę jak się   dokonuje wyboru wiertarek w przemyśle? Co ty w ogóle wiesz o wiertarkach?   Nie wyobrażam sobie jak bez odpowiedniej wiedzy można *tak* mówić. Otóż można. można zdobyć na jakimkolwiek innym systemi rodziny unixowej. To co zdobyłeś będąc użytkownikiem Solarisa możesz wprost używając Linuxa i vice versa. O tym wiedziałem wcześniej. Dlatego też nie napisałem że Linux jest lepszy od... , tylko że to dobre narzędzie. Dla mnie osobiście tak dobre i wygodne, że dodałem słowo wyjątkowo . Po prostu emfaza. Zapewne nikt nie dał Ci tam możliwości choćby konserwacji oprogramowania Jak już wyżej napisałem nie jestem administratorem. Krew nie plynie we mnie szybciej gdy słyszę o wielkim Oracle i heroicznym wysiłku z jego tuningiem. Wręcz przeciwnie. Być może nie zauważyłeś, że ten wątek rozpoczął się od żali (nie pierwszych i nie ostatnich na tej grupie) użytkownika Windows, któremu jak się sam o tym przekonał lepiej z Windows w domu/do pracy. W tym kontekście czytaj moje słowa. (ciach co mi się może przytrafić gdybym był administratorem) Pytanie wprost: masz takie doświadczenia ? Nie mam. O tym, że nie jestem administratorem napisałem sam, nie trzeba tego udowadniać przez demaskatorskie pytania. To Twoje doświadczenia i to Ty chcesz o nich pisać. Ja mam inne problemy i inne dylematy. Publicystykę o niedoskonałości świata, która byłaby zacytowania niżej, uprawiaj na własne konto a nie w odniesieniu do mnie. Szkoda twojego zachodu. T.K. ma niestety brzydki zwyczaj tworzenia niezrozumiałych, za to przydługich elaboratów, których jedynym celem jest pokazanie, jaki to on jest mądry, a inni głupi (bo nie znają Solarisa).

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jestem kurczę nietypowy według Damiana mam bowiem 35 lat, ale niefart. Zawracanie kijem Wisły. Nic nowego. NTG Pozdrawiam Młodzież Dziadek A ja kończę 40 za parę dni. I na pewno znajdą się jeszcze dużo starsi.

Pozdrawiam wszystkich. Nie flugajcie. Przyjmicie po prostu do wiadomosci, ze sa ludzie, ktorzy mysla tak jak ja. Zastanowcie sie nad swoim stosunkiem do nich i czy nie maja oni przypadkiem troche racji. Schowajcie na chwile urazona dume do kieszeni i pomyslcie.I blagam, jezeli ktos zdecyduje sie odpowiedziec, niech to bedzie wypowiedz na poziomie. Przestrzegajmy choc elementarnych zasad kultury. Czy znajdzie sie choc jedna osoba, ktora przeczytala caly moj most i zrozumiala go, zanim zdecydowala sie mnie zbluzgac? Czy choc jedna osoba, w choc jednej kwestii, przyzna mi otwarcie choc troche racji? 1. Że są fanatycy. 2. Że ich nie powinno być 3. Za 10 lat prawdopodobnie Linux nie trafi na biórka. 4. Że należy być kulturalnym

GNZ ()
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Szkoda twojego zachodu. T.K. ma niestety brzydki zwyczaj tworzenia niezrozumiałych, za to przydługich elaboratów, których jedynym celem jest pokazanie, jaki to on jest mądry, a inni głupi (bo nie znają Solarisa). Może to z żalu, że mówi się o fanatykach Linuksa, a o fanatykach Solarisa nikt nie chce...

Ty zażądałeś ode mnie listy SO z którymi miałem do czynienia żeby zboczyć na ten temat. Primo: poprosiłem (to nie jest subtelna różnica). Prosiłem o to żebyś wykazał że masz faktyczne postawy w wiedzy o różnych systemach pozwalające Ci na to żebyś mógł formułować oceny. Jak na razie tylko pokazałeś tylko tyle że Takowej wiedzy dotyczącej innych systemów nie masz. W kontekście rozmowy jaką prowadzimy masz pewne braki poprostu. To czy z tym czujesz się źle czy nie to już Twoja sprawa. Dla mnie w oderwaniu od dyskusji jaką prowadzimy nie ma w tym jako tako niczego złego ani do dobrego .. poprostu czysty fakt. Jeżeli nadal nie wierzysz że nie masz takowych podstaw to dam Ci ostatnią szansę. Spróbuj wybrać sobie dwa dowolne systemy jakie uważasz, że znasz. Dobierz samodzielnie kryteria oceny, dokonaj porównania i na tej podstawie (dopiero) sformułuj ocenę końcową. kloczek

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team